Συμβαίνει στον ΕΦΚΑ: Απίστευτο αλλά αληθινό

Συμβαίνει στον ΕΦΚΑ: Απίστευτο αλλά αληθινό

-Οι υπάλληλοι που μετατίθενται σε άλλη υπηρεσία θα παίρνουν μαζί τους την καρέκλα τους, το γραφείο τους και το τηλέφωνό τους!

Συμβαίνει όχι σε κάποια τριτοκοσμική χώρα αλλά εδώ, στην Ελλάδα, στην Αθήνα για την ακρίβεια. Με απόφαση της Διοίκησης του ΕΦΚΑ, όσοι υπάλληλοι μετακινούνται από υπηρεσία σε υπηρεσία θα παίρνουν μαζί τους –ακούστε, ακούστε– το γραφείο τους, την καρέκλα τους, ακόμη και το τηλέφωνο που χρησιμοποιούν! Κι αν η υπηρεσία στην οποία εργάζονται δεν μπορεί να τους τα διαθέσει, θα τα παίρνουν από διπλανό υποκατάστημα του ΕΦΚΑ.

Το… παρήγορο είναι ότι οι υπάλληλοι δεν θα χρεώνονται τα μεταφορικά, καθώς η μεταφορά του εξοπλισμού του γραφείου τους θα γίνεται με υπηρεσιακό αυτοκίνητο.

Όλα αυτά εν έτει 2019 και όχι 1919. Ελλάς, το μεγαλείο σου…

Και μην επιχειρήσει κανένα διευθυντικό στέλεχος του ΕΦΚΑ να μας διαψεύσει γιατί θα τον παραπέμψουμε στο υπ’ αριθ. πρωτ. 50684/14-1-2019 έγγραφο του ΕΦΚΑ/Διοίκηση με θέμα «Διάθεση – Ενδοδιακίνηση Γραφειακού Εξοπλισμού», το οποίο υπογράφει η αν. προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και Διοικητικής Υποστήριξης, που αναφέρει κατά γράμμα αυτά που αποκαλύπτουμε.


Σχολιάστε εδώ