Μας δουλεύουν οι τράπεζες

Μας δουλεύουν οι τράπεζες

-Ότι δεν ξέρουν τους κακοπληρωτές, για να μην υπάρχουν «νόμοι Κατσέλη», που δίνουν ανάσα στους μη έχοντες

Βρήκαν τη δικαιολογία οι τράπεζες: Οι κακοπληρωτές είναι οι κερδισμένοι από τις ρυθμίσεις για τα «κόκκινα» δάνεια, καθώς εκμεταλλεύονται τον «νόμο Κατσέλη» για να έχουν προστασία οι μεζονέτες και οι βίλες τους. Και με αυτό το επιχείρημα έχουν φαγωθεί οι τραπεζίτες να ξηλωθεί ο νόμος αυτός, που έχει προσφέρει λύτρωση σε χιλιάδες νοικοκυριά, τα οποία για πάρα πολύ καιρό ζούσαν με την αγωνία ότι οι τράπεζες θα τους πάρουν το σπίτι που με θυσίες κατάφεραν να αποκτήσουν.

Λες και δεν ξέρουν οι τράπεζες ποιοι είναι οι κακοπληρωτές. Ποιοι έχουν πάρει έναν σωρό θαλασσοδάνεια και πίνουν και γλεντάνε εις υγείαν των κορόιδων, που μόνιμα είναι στη γωνία και πάντα πληρώνουν τον λογαριασμό.

Ένα κουμπί να πατήσουν οι τραπεζίτες, στο άψε – σβήσε έχουν μπροστά τους σεντόνια χαρτί με το νι και με το σίγμα του κάθε κακοπληρωτή, ο οποίος για να είναι στο απυρόβλητο και να συνεχίζει να τρέφεται από την τράπεζα κάποιου είδους προστασία απολαμβάνει, ενδεχομένως με το αζημίωτο.

Στο χέρι των τραπεζών είναι, κύριε πρωθυπουργέ, να τελειώσουν το παραμύθι των κακοπληρωτών, που το χρησιμοποιούν για να αποτρέπουν «νόμους Κατσέλη».


Σχολιάστε εδώ