Μια επιπλέον παράσταση για τη Λουτσία ντι Λαμμερμούρ  –μετά την εξάντληση των εισιτηρίων– την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Μια επιπλέον παράσταση για τη Λουτσία ντι Λαμμερμούρ –μετά την εξάντληση των εισιτηρίων– την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Μια επιπλέον παράσταση για τη Λουτσία ντι Λαμμερμούρ –μετά την εξάντληση των εισιτηρίων– την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 στις 18.30, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της ΕΛΣ στο ΚΠΙΣΝ

Καθώς τα εισιτήρια και για τις πέντε παραστάσεις της Λουτσίας ντι Λαμμερμούρ έχουν εξαντληθεί πριν την πρεμιέρα της παραγωγής, η Εθνική Λυρική Σκηνή ανακοινώνει την προσθήκη μιας επιπλέον παράστασης, την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019 στις 18.30 στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.


Η Λουτσία ντι Λαμμερμούρ, το αριστούργημα του ρομαντικού μπελ κάντο του Γκαετάνο Ντονιτσέττι, αποτελεί την πρώτη ιστορική παραγωγή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής με τη Βασιλική Όπερα του Λονδίνου, η οποία πραγματοποιήθηκε με δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Η πρεμιέρα δόθηκε στο Κόβεντ Γκάρντεν την άνοιξη του 2016, προκαλώντας ιδιαίτερες συζητήσεις για τη σκηνοθετική ματιά της Μίτσελ, ενώ μερικούς μήνες αργότερα η παραγωγή επαναλήφθηκε στο Λονδίνο σημειώνοντας τεράστια επιτυχία, όπως και την πρώτη φορά. Στην Αθήνα, η Λουτσία έκανε πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2018, σημειώνοντας μια από τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές και εισπρακτικές επιτυχίες της σεζόν 2017/18 της ΕΛΣ.

Στη Λουτσία η Κέιτι Μίτσελ επιχειρεί να διεισδύσει στον κόσμο των γυναικών του 19ου αιώνα και να δει την πλοκή μέσα από τα μάτια της κεντρικής ηρωίδας. Στην επιπλέον παράσταση της 10ης Μαρτίου 2019, τον ρόλο του τίτλου θα ερμηνεύσει η Βασιλική Καραγιάννη, τον ρόλο του Εντγκάρντο ο Γιάννης Χριστόπουλος, του Ενρίκο ο Κύρος Πατσαλίδης και του Ραϊμόντο ο Τάσος Αποστόλου.

Την Ορχήστρα και τη Χορωδία της ΕΛΣ θα διευθύνει ο Πιερ Ντυμουσσώ.

Η προπώληση για την επιπλέον παράσταση ξεκίνησε σήμερα Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου στις 09.00, στα Ταμεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ωράριο λειτουργίας: καθημερινά 09.00-21.00), στα καταστήματα Public και στα Εκδοτήρια της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, εντός Στοάς Πεσμαζόγλου).

Η online προπώληση στα www.nationalopera.gr, http://tickets.public.gr & www.ticketservices.gr θα ανοίξει στις 00.01 της Πέμπτης 21/2.


> Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση δείτε ΕΔΩ


 


Σχολιάστε εδώ