Γέρνουν προς τον Βλαχάκο τα στελέχη του Μιχαλολιάκου

Γέρνουν προς τον Βλαχάκο τα στελέχη του Μιχαλολιάκου

-Σημαντικούς υποψήφιους ανακοίνωσε ο Γιάννης Μώραλης
-Συνεργασία Μπελαβίλα με μέλος των ΑΝΕΛ

Σε αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι υποψήφιοι του Πειραιά, επιδιώκοντας να κλείσουν όσο το δυνατόν καλύτερους υποψήφιους, μιας και οι δύο επικρατέστεροι μονομάχοι, ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης και ο υποψήφιος της ΝΔ Νίκος Βλαχάκος, αλιεύουν περίπου από την… ίδια δεξαμενή!

Ο Γιάννης Μώραλης έχει την… πολυτέλεια να κάνει καλύτερες επιλογές, αλλά και ο Βλαχάκος είναι σε επαφή με παλιά στελέχη του πρώην δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου.

Την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της πολίστριας του Ολυμπιακού Μανωλιουδάκη, του γνωστού εμπόρου Γιώργου Λέντζου και του προέδρου των χρυσοχόων Θόδωρου Ματθιουδάκη, τον οποίο διεκδικούσε μέχρι το τέλος και ο Βλαχάκος. Με την ανακοίνωση αυτή ο δήμαρχος έκανε την… έκπληξη που γράφαμε την περασμένη Κυριακή.

Ο υποψήφιος της ΝΔ ανακοίνωσε τον γνωστό τραγουδοποιό Ηλία Ασβεστόπουλο, ενώ κάτι αναμένεται να προκύψει και με τα στελέχη του Μιχαλολιάκου. Την περασμένη Τρίτη οι δημοτικοί σύμβουλοι του πρώην δημάρχου είχαν σύσκεψη στην οποία μετείχε και ο ίδιος. Έπειτα από έντονη ανταλλαγή απόψεων, κατέληξαν να μετάσχουν ως συνεργαζόμενοι, εκτός από εκείνους που είχαν ήδη δηλώσει ότι δεν θα κατέβουν: Τάσος Κάρλες, Γιάννης Μαστρονικόλας, Γιώργος Σιγάλας, και ενδεχομένως η Ευαγγελία Σαρρή.

Τον ρόλο του διαπραγματευτή της ομάδας έχει αναλάβει ο Κυριάκος Μανωλάκος, ενώ ο Μιχαλολιάκος φέρεται διατεθειμένος να κάνει δήλωση στήριξης του Βλαχάκου.

Ο Νίκος Μπελαβίλας ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του κ. Βαγιάκη, αντιπροέδρου του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, που είναι στέλεχος των ΑΝΕΛ.

Φωτό: mellon.gr


Σχολιάστε εδώ