Παρουσίαση CD: π. Ιωσήφ Παλιούρας «Τα άνθη του Αιγαίου»

Παρουσίαση CD: π. Ιωσήφ Παλιούρας «Τα άνθη του Αιγαίου»

13 Φεβρουαρίου 2019 18:00

Ο π. Ιωσήφ Παλιούρας παρουσιάζει στον ΙΑΝΟ το νέο του CD «Τα άνθη του Αιγαίου», σε μορφή παράστασης με την υπογραφή της συγγραφέως Άννας Μπιθικώτση, σε συνοδεία της πιανίστα Κατερίνας Μεγάλου και τη συμμετοχή των ερμηνευτών Ηλία Κλωναρίδη και Σωτήρη Δογάνη.


Συνοδεύουν οι: Θεολόγος Μιχελλής βιολί, Στέφανος Δορμπαράκης κανονάκι, Γιώργος Βεντούρης κοντραμπάσο, Κωνσταντίνος Καλατζής κρουστά και Δημήτρης Βαρελόπουλος λαούτο.

> Τον π. Ιωσήφ θα παρουσιάσει ο Νίκος Γκουράρος, διευθ. του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός και του διαδικτυακού περιοδικού Πεμπτουσία – πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Ψηφιακών Μέσων και Ορθόδοξης Ποιμαντικής.

> Την εκδήλωση θα συντονίσει η πολιτικός επιστήμων – επικοινωνιολόγος, Στέλλα Βερτινάκη.

Είσοδος ελεύθερη

Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:30

Η βραδιά θα μεταδίδεται ζωντανά από το IANOS RADIO


Περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις δείτε ΕΔΩ 



Ο πρωτοπρεσβύτερος των Αγίων Αποστόλων Λονδίνου π. Ιωσήφ Παλιούρας περνά τη γέφυρα από το βόρειο Λονδίνο με «Τα άνθη του Αιγαίου» και έρχεται παρέα με καταξιωμένους καλλιτέχνες να παρουσιάσει τα 14 τραγούδια του νέου του CD «ΤΑ ΑΝΘΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ», ταξιδεύοντας μας στην παράδοση των αιώνων. Με «τρεχαντήρι» τη λογοτεχνική πένα και λυρική αφήγηση της συγγραφέως Άννας Μπιθικώτση, συνοδεία της πιανίστας Κατερίνας Μεγάλου , την δική του ερμηνεία, και τις δωρικές φωνές  του ανυπέρβλητου Ηλία Κλωναρίδη και του εξαίρετου Σωτήρη Δογάνη,

Σε συνδυασμό προβολής video art, θα σεργιανίσει το φιλόμουσο κοινό από τον «Σάο στον Ψηλορείτη» με άνθη τραγούδια «σπαρμένα στη θάλασσα που ανάμεσα τους έχουν την Παναγιά».


Σχολιάστε εδώ