Μια ζεστή αγκαλιά από το ΜΑΝΑ για τις καρκινοπαθείς γυναίκες

Μια ζεστή αγκαλιά από το ΜΑΝΑ για τις καρκινοπαθείς γυναίκες

Του
ΑΡΗ ΜΠΕΡΖΟΒΙΤΗ


Ένα χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας συμπλήρωσε ο ΜΚΟ ΜΑΝΑ, παρέχοντας δωρεάν εξατομικευμένες υπηρεσίες φροντίδας και υποστήριξης βάσει ιατρικής ένδειξης σε περισσότερες από 120 γυναίκες με καρκίνο του μαστού και γυναικολογικό καρκίνο.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο, φιλόξενο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, το Σπίτι του ΜΑΝΑ, προσφέρει σε γυναίκες όλων των ηλικιών, πλήθος υπηρεσιών από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας με εμπειρία στη φροντίδα ασθενών με καρκίνο, πάντοτε σε συνεργασία με τους δημόσιους φορείς Υγείας, αλλά και από ιδιώτες επαγγελματίες υγείας που προσφέρουν εθελοντικά την υποστήριξή τους, σεβόμενοι απαραίτητα την ιατρική δεοντολογία. Συγκεκριμένα, οι παρεχόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν:

• Ψυχολογική – Ψυχοκοινωνική Συμβουλευτική και Υποστήριξη.
• Φυσιοθεραπευτική Συμβουλευτική και Υποστήριξη.
• Διατροφικές Συμβουλές.
• Υπηρεσίες Φροντίδας Προσώπου και Σώματος.
• Προγράμματα Σωματικής & Πνευματικής Άσκησης.
• Προγράμματα Δημιουργικής Απασχόλησης.

Στόχος αυτών των υπηρεσιών που προσφέρονται, είναι η επαναφορά των συγκεκριμένων γυναικών σε έναν φυσιολογικό τρόπο ζωής, όπως πριν την εμφάνιση της νόσου, βελτιώνοντας την ποιότητας της ζωής τους, που αποτελεί και το όραμα της προέδρου και ιδρυτικού στελέχους του Οργανισμού Randa Ghandour, η οποία έχει δώσει προσωπική μάχη με τον καρκίνο του μαστού και έχει νικήσει.

Αναφερόμενη στο πρώτο έτος «ζωής» του οργανισμού, η Randa Ghandour δήλωσε: «Στο Σπίτι του ΜΑΝΑ κάναμε πραγματικότητα το όραμά μας: Να υποστηρίζουμε, να προσφέρουμε αγάπη κι ευτυχία στις Κυρίες που έχουν ανάγκη από τις υπηρεσίες μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εθελοντές μας, όλους τους υποστηρικτές μας και όλες τις Κυρίες που μας εμπιστεύθηκαν από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του ΜΑΝΑ».

Το επιστημονικό έργο και οι δράσεις του Οργανισμού ΜΑΝΑ παρουσιάστηκαν από τη διευθύντρια Δρ. Ιζόλδη Χατζηγιάννη σε εκδήλωση που διοργανώθηκε με την ευγενική υποστήριξη της βιομηχανίας φαρμάκων DEMO ΑΒΕΕ.

Με Το Σπίτι του ΜΑΝΑ μπορείτε να επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες με τους ακόλουθους τρόπους:

• Tηλεφωνικά, στο 210-7295 546 κατά τις ώρες 10:00-17:00, Δευτέρα έως και Παρασκευή. (Ρηγίλλης 10, ΤΚ 10674, Αθήνα)

• Ηλεκτρονικά, είτε με email info@manaorg.org είτε συμπληρώνοντας την ειδικά διαμορφωμένη φόρμα επικοινωνίας (www.manaorg.com) * Στη σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/manamazigiatizoi/ και στο Instagram account: @manaorg

Η Randa Ghandour, ιδρύτρια και πρόεδρος του ΜΚΟ ΜΑΝΑ και η Δρ. Ιζόλδη Χατζηγιάννη, διευθύντρια του Σπιτιού του ΜΑΝΑ


Σχολιάστε εδώ