Δήμος Βύρωνα: Πρόγραμμα Κ.ΑΠ.Η. Φεβρουάριος 2019

Δήμος Βύρωνα: Πρόγραμμα Κ.ΑΠ.Η. Φεβρουάριος 2019

ΤΕΤΑΡΤΗ 20/2/2019

Θα παρακολουθήσουμε την θεατρική παράσταση: « Η Λωξάντρα » στο Θέατρο Βεάκη

Ερμηνεύουν: Ελένη Κοκκίδου, Γιώργος Αρμένης, Αλεξανιάν Χριστίνα, Ευαγγελία Μουρμούρη κ. άλλοι. Τραγουδά η Ελένη Τσαλιγοπούλου.    

Έναρξη παράστασης 7.00 μ.μ.
Αναχώρηση 6.00 μ.μ.
Τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ συν 3 ευρώ για το πούλμαν. Σύνολο 18 ευρώ.
Εγγραφές: Πέμπτη 14/2/2019.

ΤΡΙΤΗ 26/2/2019. Μέτρηση σακχάρου
Ώρα 8.30 π.μ. Εγγραφές στην Επισκέπτρια Υγείας

 

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ. H κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας θα γίνει  μετά τις 10 Φεβρουαρίου. Παρακαλώ πολύ να είστε σε επικοινωνία με το Κ.Α.Π.Η. Θα σας ανακοινωθεί η ημέρα και η ώρα. Αφού ανακοινωθεί η ημερομηνία θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019. ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ.

Στην παραδοσιακή ταβέρνα «ΣΙΩΚΟΣ» με ζωντανή ορχήστρα.

Βρίσκεται στην οδό Παλ. Πατρών Γερμανού 98 Νέα Ελβετία Βύρωνας . Τηλ. 210 7663017

Τιμή συμμετοχής 16 ευρώ το άτομο από το οποίο τα 3 ευρώ θα διατεθούν από τον κουμπαρά του Κ.Α.Π.Η. Εσείς πληρώνετε 13 ευρώ.

Το μενού περιλαμβάνει: Σαλάτα ανάμικτη με σως, ορεκτικά ανά τέσσερα άτομα, ( τυρόπιτα, χορτόπιτα, λουκάνικο, φέτα, τζατζίκι) κύριο πιάτο (αρνάκι ψητό στο φούρνο με πατάτες φούρνου)  απεριόριστο κρασί και ένα αναψυκτικό ανά άτομο.

Ώρα έναρξης της εκδήλωσης 1.00 μ.μ.
Εγγραφές από την Δευτέρα 25/2/2019 έως και την Παρασκευή 1/3/2019.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

1.Από την Τρίτη 5/2/2019 και μέχρι την Πέμπτη 28/2/2019 θα γίνονται οι ανανεώσεις των καρτών των μελών του Κ.Α.Π.Η. Ώρες 9.00 π.μ. έως 12.00 μ.μ. (εκτός από Δευτέρα)

Η ανανέωση της κάρτας είναι υποχρεωτική για να έχετε το δικαίωμα να συμμετέχετε στα προγράμματα του Κ.Α.Π.Η.

2.Σας ενημερώνουμε ότι, εγγραφές νέων μελών θα γίνονται μόνο τον Μάρτιο και τον Σεπτέμβριο κάθε έτους.

3.Έχει μπει σε εφαρμογή η διαδικασία δημιουργίας ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ  ΦΑΚΕΛΟΥ ΥΓΕΙΑΣ για όλους τους πολίτες,που διαθέτουν ΑΜΚΑ.

Συνεχίζοντας τις κοινωνικές δράσεις το Τμήμα  Υγείας του Δήμου με την βοήθεια των κοινωνικών λειτουργών των δομών του Δήμου θα βοηθήσει όλους τους ηλικιωμένους των ΚΑΠΗ να αποκτήσουν ατομικό ηλεκτρονικό  φάκελο υγείας (Α.Η.Φ.Υ.). Αυτή η δράση θα πραγματοποιηθεί μέσα από τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ για τον πολίτη. Ο ΑΗΦΥ περιέχει όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες- πληροφορίες  (επισκέψεις , νοσηλείες, φάρμακα, διαγνώσεις) από όλες τις Δομές Υγείας. Ο κάθε πολίτης θα έχει τον ατομικό του φάκελο που θα τον ανοίγει μέσω των υπηρεσιών του ΕΟΠΥΥ χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς του κωδικούς. Ο ΑΗΦΥ δίνει τη δυνατότητα στον πολίτη  να έχει πάντα μαζί του τα ατομικά στοιχεία υγείας και ο κάθε πάροχος υγείας να έχει πρόσβαση σ’ αυτόν μόνο με την άδεια του.

Καλούμε όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ που δεν έχουν πραγματοποιήσει εγγραφή και επιθυμούν να δημιουργήσουν ΑΗΦΥ να το δηλώσουν στις επισκέπτριες υγείας και στους κοινωνικούς λειτουργούς.

4.Σάββατο 16/2/2019. Ο Δήμος Βύρωνα σε συνεργασία με το τμήμα Ανοσολογίας και Ιστοσυμβατότητας του Νοσοκ. Παίδων  ¨Η Αγία Σοφία¨ διενεργεί έλεγχο έναντι του Πνευμονιόκοκκου και του Αιμόφιλου της Ινφλουέντζας. Συμμετοχή μέχρι 20 άτομα.

Ο έλεγχος περιλαμβάνει λήψη ατομικού ιστορικού και λήψη αίματος. Θα πραγματοποιηθεί στο Κ.Α.Π.Η. της Μεταμόρφωσης. Μετά την συλλογή των αποτελεσμάτων και αφού εκτιμηθούν από ειδικό γιατρό θα προταθεί είτε περαιτέρω έλεγχος είτε επανεμβολιασμός ή άλλου είδους ιατρική παρέμβαση. Πληροφορίες στην Επισκέπτρια Υγείας του Κ.Α.Π.Η. κ. Παναγιωτακοπούλου.     

5.Στα πλαίσια του προγράμματος ¨Φιλικές κοινότητες προς τους Δημότες με διαταραχές μνήμης¨ συνεχίζει την λειτουργία του το Σχολείο των Φροντιστών.

Επόμενες συναντήσεις Παρασκευή 1/2/2019 και Παρασκευή 8/2/2019 ώρα 5.00 μ.μ. έως 6.30 μ.μ.

KΑΠΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
ΤΗΛ- 210-7624403


Σχολιάστε εδώ