«Γιάφκα» του ΣΥΡΙΖΑ που καρατομεί αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων καταγγέλλει τώρα ο Καμμένος

«Γιάφκα» του ΣΥΡΙΖΑ που καρατομεί αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων καταγγέλλει τώρα ο Καμμένος

♣ …Όσο ήταν στην κυβέρνηση, νόμιζε πως ήταν το μαγικό σπίτι του Χάρι Πότερ.

♣ Σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου ζητεί από την Άγκυρα ο Τσίπρας. Να μπαινοβγαίνουν μεν τα τουρκικά μαχητικά στον ελληνικό εναέριο χώρο, αλλά να μη φτάνουν και μέχρι το Σούνιο.

♣ «Οποιοσδήποτε μας αμφισβητήσει θα λάβει συ­ντριπτική απάντηση», προειδοποιεί ο Αποστολάκης. Τα Σκόπια, που μας αμφισβήτησαν, είδαμε τι έπαθαν. Πήραν τη… Μακεδονία.

♣ Αποκάλυψη: Μετά το Νόμπελ Ειρήνης, Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές και Πράσινοι προτείνουν τον Τσίπρα και για το πρώτο βραβείο της Eurovision!

♣ Το Φεστιβάλ του Σαν Ρέμο, το «Next Top Model» Σουηδίας.

♣ Το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων για τη Συμφωνία των Πρεσπών αποκάλυψε στην ΕΡΤ ο Ν. Κοτζιάς. Εμένα, πάλι, σαν υπερασπιστική γραμμή για το Ειδικό Δικαστήριο μου φάνηκε.

♣ Εκδήλωση των Ενόπλων Δυνάμεων για τη Μακεδονία απαγόρευσε ο Αποστολάκης. Μην τυχόν και τσαντιστεί ο… Ζάεφ.

Τη βεβήλωση των εβραϊκών μνημείων, νεκροταφείων αποδοκίμασε ο Ιερώνυμος. Όταν ο Τσίπρας εκχωρούσε τη Μακεδονία… έκανε πως κοιμόταν!

♣ Ο Θεοδωράκης έφερε το Ποτάμι στα πρόθυρα της διάλυσης, αλλά επιμένει ότι έχει… δίκιο και δηλώνει αισιόδοξος. Ε, ναι, τόσοι ψυχίατροι στο λεκανοπέδιο άνεργοι θα μείνουν;

♣ Ν. Κοτζιάς: «Εισπράττω αγάπη και σεβασμό από τον κόσμο». Όροφος πέ­μπτος, πτέρυγα Δ’, Δρομοκαΐτειο.

♣ Το πρωί ο Ν. Παππάς «διαδηλώνει» υπέρ του Μαδούρο, το βράδυ κάνει γκεστ εμφανίσεις στην αμερικανική πρεσβεία και τα πίνει με τον Πάιατ. Πώς λέμε…

♣ …τη μέρα καθηγητής Θρησκευτικών στο Αιγάλεω και τη νύχτα στρίπερ στη λεωφόρο Συγγρού.

♣ Και νέα αποκάλυψη Καμμένου: Εκτός του να ιδρύσουν μαζί νέο κόμμα, ο Τσίπρας του είχε προτείνει να γράψουν από κοινού τα νέα σουξέ της Πάολα.

♣ Ο άλλος διορίστηκε διοικητής στο Νοσοκομείο Νίκαιας με τέσσερα πλαστά πτυχία. Τρίχες! Η… συστατική επιστολή από την Κουμουνδούρου ισοδυναμεί με τέσσερα MBA από το Χάρβαρντ.

Να καθιερωθεί ως υποχρεωτική η βεβαίωση από ψυχίατρο για τους υποψήφιους στις προσεχείς εκλογές. Θα γλιτώσουμε έτσι από περιπτώσεις τύπου Παπαχριστόπουλου, Μεγαλοοικονόμου κ.ά.

♣ Το καταλάβαμε: Όταν οι αγρότες έκλειναν τους δρόμους επί ΝΔ – ΠΑΣΟΚ ήταν αγωνιστές της δημοκρατίας. Όταν τους κλείνουν επί ΣΥΡΙΖΑ είναι… απειλή για τη δημοκρατία.

♣ Είδα στα κανάλια τον Σκανδαλίδη να κάνει πολιτική ανάλυση και λίγο έλειψε να φωνάξω «ευτυχισμένο το 1985».

♣ Ορισμένοι στον ΣΥΡΙΖΑ ζουν μέρες του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και άλλοι είναι σε μόνιμες Απόκριες!
Κάθε δεύτερη εβδομάδα ο Κυριάκος κάνει πρόβλεψη για την ημερομηνία των εκλογών. Δηλαδή, Λεφάκης, Παγιατάκη και Λίτσα Πατέρα τι δουλειά θα κάνουν; Κλέφτες θα γίνουν;

♣ Αρμόδιος για την πολιτική στις τράπεζες ο Δραγασάκης. Οι γνώσεις του οποίου σταματούν στην περίοδο που εθνικό νόμισμα της χώρας ήταν η μνα.

♣ Καμιά έκπληξη για το γεγονός ότι ο Ν. Αναστασιάδης συνεχάρη τον Τσίπρα για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ο ίδιος ήταν υπέρ του εγκληματικού, για την Κύπρο, Σχεδίου Ανάν. Ενδοτικός εκ φύσεως…

Σύνθημα μίσους, κατά την ΕΡΤ, το «Μακεδονία, γη ελληνική». Όπου να ’ναι θα καταγγείλουν ως εθνικιστή τον Μητροπάνο για το «Μήτρα με γέννησε αρχαία Μακεδόνισσα».

♣ Ούτε φωνή ούτε ακρόαση από εισαγγελείς, ανακριτές, πρωτοδίκες, κ.ά., για τις καταγγελίες Καμμένου κατά Κοτζιά. Είπαμε, η δικαιοσύνη είναι τυφλή. Καταπώς φαίνεται, είναι και… κουφή.

♣ Εκτός των βιβλίων της Ιστορίας ο Μακεδονικός Αγώνας και ο Π. Μελάς. Αν ο Τσίπρας τα βρει και με την Τουρκία, θα «διαγράψουμε» την Επανάσταση του ’21, τον Αθ. Διάκο, τον Θ. Κολοκοτρώνη κ.ά.

♣ Υπάρχει κι άλλη λύση: Να λέμε ότι ο Π. Μελάς ήταν σέντερ φορ στα Νέα Μουδανιά και έκανε καριέρα στην Μπουντεσλίγκα με την Ντόρτμουντ.

♣ Δύο ώρες κράτησε η συνάντηση Γεννηματά – Παπανδρέου. Μέχρι να μεταφράσουν τα ελληνικά της Φώφης στα αμερικανικά, για να καταλάβει ο Γιωργάκης, τους… πήρε η νύχτα!

♣ Το βράδυ των εκλογών βλέπω κάποιους να φεύγουν από την ΕΡΤ με κουκούλα και σβηστά τα φώτα των ΙΧ.

♣ Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ξεκίνησε σαν φάρσα και καταλήγει κωμωδία.


Σχολιάστε εδώ