Εισβολή γυναικών…

Εισβολή γυναικών…

Μπορεί η Πειραιώς να επέλεξε να πάνε πιο πίσω οι ανακοινώσεις των νέων υποψηφίων για τις εθνικές εκλογές, λόγω και των τελευταίων εξελίξεων με την ψήφο εμπιστοσύνης και τη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά μια κατηγορία στην οποία η γαλάζια ηγεσία δίνει βάρος είναι οι γυναίκες.

Πρόκειται κυρίως για υποψηφιότητες που προέρχονται από το Μητρώο Στελεχών της ΝΔ. Σε αυτήν τη λίστα, εκτός των άλλων, είναι η δικηγόρος Σοφία Νικολάου που θα κατέβει στην Α’ Αθηνών, η πρώην αντιπρόεδρος του ΔΣΑ Ζανέτ Καλαντζάκου στα βόρεια προάστια της Β’ Αθήνας, όπως και η Αθηνά Ψαράκη. Ακόμα, η Μαρία Καλαγιά στην Α’ Πειραιά, η πρώην γενική γραμματέας Νέας Γενιάς Βάσω Κόλλια στη νέα Περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής (που δημιουργήθηκε μετά το σπάσιμο της Περιφέρειας Αττικής) και η Χριστίνα Αλεξοπούλου στην Αχαΐα.

Επίσης, η Σοφία Αναγνωσταρά στην Κόρινθο, η Σέβη Κονταξή στην Πρέβεζα, η Κατερίνα Πατσογιάννη στη Μαγνησία, η Αθηνά Σιαφαρίκα στη Λάρισα, η Σοφία Τόλια στην Καρδίτσα, η Φανή Πατρή στην Πιερία και η Αγνή Κανδύλη στην Καστοριά.


Σχολιάστε εδώ