Vive Le Punk Rock – Festival In Athens the 6th edition is happening on February 15th & 16th 2019

Vive Le Punk Rock – Festival In Athens the 6th edition is happening on February 15th & 16th 2019

H 77- 82 team επιστρέφει για 6η συνεχόμενη χρονιά με το Vive le Punk Rock festival σε ένα διήμερο κόλαση! To punk rock φεστιβάλ των Βαλκανίων και όχι μόνο, που έγινε θεσμός προσελκύει ολοένα και περισσότερο κόσμο από την όλη την Ευρώπη αλλά και τις ΗΠΑ, με punk rock μουσικάρες και φυσικά άφθονη μπύρα!
Μετά τις αξέχαστες παρουσίες των Exploited στο Vive le Punk Rock 2017  & των GBH, Subhumans & Partisans το 2018 σειρά για φέτος έχουν οι βετεράνοι του αγγλικού punk Peter & theTest Tube babies (1978) και οι τρομεροί Baboon Show που θα είναι οι headliners για την πρώτη και για την δεύτερη μέρα του φεστιβάλ αντίστοιχα.
Μαζί τους για πρώτη φορά στην Ελλάδα oι Λονδρέζοι anarchopunk πρωτεργάτες Conflict (1981) και οι Άγγλοι Mau Maus (1979) που επιστρέφουν μετά απο 34 ολόκληρα χρόνια.

DΑΥ 1

H πρώτη μέρα του φεστιβάλ έρχεται να μας τινάξει τα μυαλά, καθώς Peter & Test Tube BabiesConflict και Disturbance θα μοιραστούν την σκηνή του Tres και θα βάλουν φωτιά!

Οι μοναδικοί PETER TTB δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο στο διάβα τους τα τελευταία χρόνια με παρουσίες σ’όλα τα αξιόλογα φεστιβάλ & με περιοδείες ανά τακτά χρονικά διαστήματα στην Ευρώπη! Προσγειώνονται σε δαιμονιώδη φόρμα λοιπόν στο stage του Tres για να ένα μοναδικό show αλλά και καλύτεροανανεωμένο από το αυτό του 2008 όπου ήταν sold out! Μετρώντας 23 κυκλοφορίες τα τελευταία 40 χρόνια όπου κάνεις μπορεί να  διακρίνει ρυθμούς punk rock 77 αλλά και Oi! , Rock n roll μέχρι post punk-new wave. “Banned from the Pubs”, “Spirit of Keith moon”, “Jinx”, “Run Like Hell”, “Blown out Again”, και όποιος αντέξει! 

Μαζί τους την πρώτη μέρα του φεστιβάλ οι θρύλοι του anarchopunk CONFLICTO Colin Jerwood και η παρέα του, έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στα πλαίσια του Vive le Punk Rock 2019 για μια και μοναδική εμφάνιση. Από το 1981 που δημιουργήθηκαν, οι CONFICT με πολιτικό τους στίχο καθώς με το ακτιβιστική τους δράση που έχουν ως μπάντα, (έμπρακτη συμμέτοχη στο ALF, Anarchist Movement και αμέτρητες συναυλίες οικονομικής ενίσχυσης) έχουν επηρεάσει πληθώρα συγκροτημάτων στο σκληρό ήχο. Υπομονή μέχρι τις 15/2 για να τραγουδήσουμε  το “The serenade is dead“, “Carlo Guiliani ” , “The Ungovernable Force” κ.α αγαπημένα τραγούδια – ύμνους!

Οι φοβεροί DISTURBANCE  έρχονται από το Ρότερνταμ της Ολλανδίας για να μας ταρακουνήσουν με την street punk μουσική τους και τα επίκαιρα κοινωνικό/πολιτικά τους μηνύματα. Τελευταία εμφάνιση τους στην Ελλάδα ήταν το Μάρτιο του 2008 στη Θεσσαλονίκη στην Street Attack. Με νέο δίσκο (Tox-Populi) στις αποσκευές τους από την Punk ’n’ Loud Records έρχονται να μην μας αφήσουν να πάρουμε ανάσα! Ανυπομονούμε!

Οι Γερμανοί MISSBRAUCH, 6μελής μπάντα από το Μόναχο με 27 πλέον χρόνια ιστορία επισκέπτονται για πρώτη φόρα την Ελλάδα. Δηλώνουν έτοιμοι να μας χαρίσουν ένα τίμιο punk rock show με επιπλέον στοιχεία ska όπως με την συνοδεία σαξόφωνου παρακαλώ.

THE VΑGABONDS 77 επιστρέφουν στο Vive Le Punk Rock μετά την εμφάνιση τους το 2017 μαζί με Angelic Upstarts & Funeral Dress & δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις! Street punk χαμός και Oi! Punk μελωδίες. ‘Oπως κάθε φορά τα Live τους είναι εκρηκτικά ιδίως στο Αθηναϊκό τους κοινό!

Το line up της πρώτης μέρας ολοκληρώνεται με τους INJUSTICE X SQUAD από την Αθήνα με χάρντκορ ήχο και με δυναμική – τσαμπουκαλεμένη, όπως συνηθίζουν, Live εμφάνιση.

DAY 2

Headliners για την δεύτερη μέρα του φεστιβάλ που θα λάβει μέρος στο υπόγειο του An Club οι εκρηκτικοί THE BABOON SHOW από Σουηδία, η καλύτερη punk rock μπάντα LIVE με γυναικεία φωνητικά αυτήν τη στιγμή αδιαμφισβήτητα.

Η τετραμελής μπάντα με σαφείς επιρροές από X-Ray Spex, Blondie, Hellacopters, Ramones, Buzzcocks, AC/DC, Turbonegro & Toy Dolls όπως οι ίδιοι παραδέχονται. Το άλμπουμ ‘’The World is bigger than yours’’ ήταν αυτό που τους απογείωσε ως μπάντα, δημιουργώντας ένα μεγάλο κύμα θαυμαστών, κυρίως στην Ευρώπη, σε χώρες όπως η Γερμανία, η Ισπανία και φυσικά η Ελλάδα! Απαριθμούν εκατοντάδες συναυλίες, σε καταλήψεις , σε κλαμπς και φεστιβάλ από το 2005 έως σήμερα και έχοντας στο ενεργητικό τους 18 ήδη κυκλοφορίες . “You got a problem without knowing it”, “Tonight”, “Punk Rock Harbour”, “Me, Myself & I” και μια Cecilia (φωνή) να ίπταται. Είστε πραγματικά έτοιμοι για αυτό το show?

Oι βετέρανοι Mau Maus, επιστρέφουν δυναμικά μετά από 34 χρόνια και έρχονται να μας χορέψουν στους UK ‘82 ρυθμούς τους & εμείς με τη σειρά μας να ακούσουμε επιτέλους “Society’s Rejects”, “Facts of War” κ.α ! Μετά την επανασύνδεση τους είναι το πρώτο Σαββατοκύριακο που θα ανέβουν σε stage εκτός Αγγλίας, έχοντας όμως ήδη κλέψει τις εντυπώσεις σε εγχώρια live & στο Rebellion Festival.

Οι SEPTIC PSYCHOS (1979), Η 4η βρετανική μπάντα στο Vive Le Punk Rock 2019 με κοινά μέλη των Riot Squad & Mau Maus έρχονται να μας διδάξουν το πνεύμα  του ‘’Punk Rock Family’’ που τους χαρακτηρίζει. Με ξεκάθαρες επιρροές απ’το δεύτερο κύμα του αγγλικού πάνκ και  Street Punk / Oi! ακούσματα μπορεί πραγματικά κάνεις να απολαύσει τη συγκεκριμένη μπάντα δίχως να πάρει τα μάτια του από τη σκηνή.

Οι τρομεροί SYSTEMIK VIOLENCE έρχονται με φόρα από τη Λισσαβώνα της Πορτογαλίας για ένα τρελό raw hardcore punk metal show με d-beat στοιχεία για πολύ κοπάνημα πραγματικά. Έχοντας πάντα κοινωνικό-πολιτικό στίχο & με τον τραγουδιστή να βγαίνει με full face μάσκα  ξέρουν πολύ καλά πως πρέπει να πορώσουν όποιον έρθει στο An Club  στις 16.02.19.

Oι JUNKHEART για πρώτη φόρα στο Vive Le Punk Rock Festival! Tα εκρηκτικά shows τους και ο χαμός που δημιουργούν με το κοινό τους να είναι μοναδικό σε κάθε εμφάνιση τους. Την 2η μέρα του φεστιβάλ συμπληρώνουν οι Αθηναίοι ΚΡΟΤΑΛΙΑΣ με punk rock ύφος πάντα και ένα στοιχείο άγριας δύσης άλα desert punk . Μην τους χάσετε !

‘Ένα μοναδικό συναυλιακό διήμερο με πολλή μπύρα  για όλους τους λάτρεις του Πανκ, που κανείς δεν πρέπει να χάσει!

P.S. : Hangover BBQ στο Κρητικό Καφενείο Αντέστε (Κωλλέτη 11, Εξάρχεια ) την Κυριακή 17.02.19 από τις 13:00 !
Cheers!


77-82 Punk Rock Team

TIMEΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Limited Early bird Weekend Tickets = 32€
Presale Weekend Tickets = 34
Weekend Tickets on spot = 38
15.02.19 Προπώληση = 20€ / Πόρτες = 23€  στο Tres
16.02.19 Προπώληση = 15€ / Πόρτες = 18€ στο An Club

Ώρα έναρξης: 19:00
Tres Ζωοδ. Πηγής 3 & An Club Σολωμού 13-15 στα Εξάρχεια

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

vivelepunkrockfest@gmail.com www.facebook.com/vivelepunkrock & www.instagram.com/vivelepunkrockfest

eventhttps://www.facebook.com/events/322975428463505/

bandshttp://www.testtubebabies.co.uk/

https://www.facebook.com/CONFLICTPunk/

https://disturbancepunk.bandcamp.com/

https://missbrauch-punk.jimdo.com

https://www.facebook.com/thebaboonshow/

https://www.facebook.com/MauMaus2018/

https://www.facebook.com/SepticPsychos/

https://systemikviolence.bandcamp.com/

https://junkheart.bandcamp.com/

https://thevagabonds77.bandcamp.com/

https://krotalias.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/InjusticeX/

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ 

Uncle Chroni’s tattoo and body piercing, Φανερωμένης 7, Χολαργός 155 61, Τηλ. 211 400 7736

Rhythm Records, Εμμανουήλ Μπενάκη 74, Εξάρχεια 106 81, Τηλ. 210 384 1550

Syd Records, Πρωτογενούς 13, Ψυρρή 105 54, Τηλ. 210 321 8374

Lab Records, Βεΐκου 73, Αθήνα 117 41 Τηλ. 210 38 25805

Κρητικό καφενείο Αντέστε, Κωλλέτη, 11 106 81, Εξάρχεια


Σχολιάστε εδώ