ΣΤΕΛΛΑ  ΣΑΜΑΡΑ – ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ

ΣΤΕΛΛΑ ΣΑΜΑΡΑ – ΧΩΡΙΣ ΤΙΤΛΟ

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου


Ένας κύκλος νέων ερμηνευτών και τραγουδοποιών που με μεγάλη ανυπομονησία σας προτείνουμε έρχεται στο Half Note. Σε μία εποχή που το πρόχειρο και το γρήγορο είναι τα στοιχεία του μόνιμου και με την τεράστια όρεξη να αποδείξουμε το αντίθετο, σας προσκαλούμε να είστε οι πρώτοι μάρτυρες μιας καινούργιας σελίδας, μουσικής σελίδας, σε ένα μέρος γεμάτο μουσικές, στο Half Note.

Αυτά τα τέσσερα παιδιά, η Στέλλα Σαμαρά μαζί με τους: (Αγγέλα Σιδηροπούλου, Νίκο Μερτζάνο 21 Φεβρουαρίου, Σταύρο Νιφοράτο 14 Μαρτίου) μας οδήγησαν στο να καταστρώσουμε ένα τέτοιο σχέδιο για να τους «ταξιδέψουμε» μέχρι εκεί που φτάνει η μουσική. Και φυσικά για να μας ταξιδέψουν.

Δεν ξέρουμε ακριβώς πώς να ονομάσουμε αυτό το σύνολο. Έτσι αποφασίσαμε να δώσουμε τον τίτλο μετά από τις τέσσερις αυτές Πέμπτες, με την δική σας έμπνευση.

Η Στέλλα Σαμαρά εμφανίζεται για πρώτη φορά στη σκηνή του Half Note και υπόσχεται μια ατμοσφαιρική βραδιά με γνωστά κομμάτια που έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει.
Η Στέλλα  συστήθηκε στο ευρύ κοινό με το single «Της ζωής μου το χρυσάφι» που κυκλοφορεί από τη Heaven Music και που είναι προπομπός του επερχόμενου album της. Το εξαιρετικό αυτό τραγούδι είναι σε στίχους του σπουδαίου ποιητή μας Μάνου Ελευθερίου και σε μουσική της ίδιας. Ένα τραγούδι που κινείται σε λαϊκά και νοσταλγικά ακούσματα που θυμίζουν τις παλιές ρεμπέτικες κομπανίες και αναδεικνύει την ιδιαίτερη φωνή της Στέλλας Σαμαρά.

Δημήτρης Μπουζάνης: πιάνο
Κωστής Πυρένης: κιθάρα
Άλκης Δήμος: μπάσο


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος:  10€ (μπαρ), 15 € (τραπέζι)
Προπώληση: www.viva.gr
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 
210 9213310

HALF NOTE JAZZ CLUB
Τριβωνιανού 17
Μετς
www.halfnote.gr


Σχολιάστε εδώ