Η Τάμτα στη Σουηδία για την ηχογράφηση του «Replay»

Η Τάμτα στη Σουηδία για την ηχογράφηση του «Replay»

Ολιγοήμερο ταξίδι στη Σουηδία πραγματοποίησε η Τάμτα την προηγούμενη εβδομάδα για την ηχογράφηση του τραγουδιού «Replay», με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον 64οευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το Μάιο στο Ισραήλ.

Η Τάμτα βρέθηκε για πρώτη φορά στο στούντιο με τους δημιουργούς του «Replay» Alex PTeddy SkyKristoffer FogelmarkVictory SvenssonAlbin Nedler, ονόματα τα οποία έχουν συνεργαστεί με διεθνούς φήμης καλλιτέχνες όπως οι One Direction, ο Mark Anthony, η Demi Lovato, ο Avicii, η ΜΟ, οι 5SOS, η Jennifer Lopez, η Nicki Minaj, ο Arash και άλλοι. Η ίδια ομάδα είχε συνεργαστεί ξανά με την Τάμτα στο single της «Unloved» που κυκλοφόρησε το 2015.

Η ηχογράφηση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία με το κλίμα μεταξύ της τραγουδίστριας και των παραγωγών να είναι ιδιαίτερα θετικό και δημιουργικό. Η παραγωγή του «Replay» αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες, με την κυκλοφορία του τραγουδιού να έχει οριστεί για τις πρώτες μέρες του Μαρτίου. Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το τραγούδι πρόκειται να πραγματοποιηθούν μέσα στον Φεβρουάριο.

Η Τάμτα δήλωσε στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ που προβλήθηκε από την κρατική τηλεόραση της Κύπρου:
«Πάω χωρίς προσδοκίες για θέση στην Eurovision! Θέλω αυτό που θα δούμε και θα ακούσουμε στη σκηνή της Eurovision να μας κάνει να αισθανθούμε υπερήφανοι. Θέλω να ευχαριστήσω για την στήριξη του κόσμου από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομά μου. Σε αυτό το υπέροχο ταξίδι σας θέλω όλους δίπλα μου.»


Σχολιάστε εδώ