Μια επιπλέον παράσταση του Σιμόν Μποκκανέγκρα την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 στις 18.30

Μια επιπλέον παράσταση του Σιμόν Μποκκανέγκρα την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 στις 18.30

Καθώς τα εισιτήρια και για τις έξι παραστάσεις του Σιμόν Μποκκανέγκρα εξαντλήθηκαν πριν την πρεμιέρα της παραγωγής, η Εθνική Λυρική Σκηνή ανακοινώνει την προσθήκη μιας επιπλέον παράστασης, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 στις 18.30, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.


 Ο Σιμόν Μποκκανέγκρα του Τζουζέππε Βέρντι παρουσιάζεται στην εντυπωσιακή σκηνοθεσία του Ελάιτζα Μοσίνσκυ, σε μια μεγαλειώδη παραγωγή της Βασιλικής Όπερας του Λονδίνου, εμπνευσμένη από την τέχνη και την αρχιτεκτονική της Αναγέννησης.

Στην επιπλέον παράσταση της 27ης Ιανουαρίου, την παραγωγή θα διευθύνει ο αρχιμουσικός Στάθης Σούλης και τον ρόλο του τίτλου θα ερμηνεύσει ο Δημήτρης Πλατανιάς.

Στον ρόλο της Αμέλιας η Τσέλια Κοστέα, του Γιάκοπο Φιέσκο ο Χριστόφορος Σταμπόγλης, του Γκαμπριέλε Αντόρνο ο Δημήτρης Πακσόγλου, του Πάολο Αλμπιάνι ο Γιάννης Σελητσανιώτης, του Πιέτρο ο Διονύσης Τσαντίνης, του Λοχαγού ο Γιάννης Καλύβας και της Ακολούθου η Βασιλική Πετρόγιαννη.

Η προπώληση για την επιπλέον παράσταση θα ξεκινήσει αύριο, Σάββατο 19 Ιανουαρίου, στις 09.00, στα Ταμεία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ωράριο λειτουργίας: καθημερινά 09.00-21.00 & www.nationalopera.gr), στα καταστήματα Public, στο http://tickets.public.gr, στην www.ticketservices.gr και στα Εκδοτήρια της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, εντός Στοάς Πεσμαζόγλου).


Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση δείτε ΕΔΩ


 


Σχολιάστε εδώ