Παράλληλη μετάδοση του «Survivor» σε Ελλάδα και Τουρκία

Παράλληλη μετάδοση του «Survivor» σε Ελλάδα και Τουρκία

Αναμέτρηση ελληνικής και τουρκικής ομάδας

Τηλεοπτική αναμέτρηση Ελλάδας – Τουρκίας στον τρίτο κύκλο του «Survivor». Έχοντας ως στόχο την αύξηση της τηλεθέασης, μέσω της στρατηγικής της πρόκλησης, ο τούρκος παραγωγός Ατσούν Ιλιτζαλί, βάζει εξαρχής σε αναμέτρηση την ομάδα των ελλήνων με την ομάδα των τούρκων παικτών.

Είναι το τρίτο έτος της συμφωνίας ΣΚΑΪ – Ιλιτζαλί και η πορεία του προγράμματος θα είναι καθοριστική και για τον σταθμό και για τον παραγωγό των τηλεοπτικών προγραμμάτων. Στο βάθος εκκρεμεί η υπόθεση της ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Καθημερινά, δύο ομάδες, μία ελληνική και μία τουρκική, θα ανταγωνίζονται σε μια άλλη παραλία του Αγίου Δομίνικου, μέχρι να ενωθούν κάποια στιγμή προς το τέλος του παιχνιδιού. Το πρόγραμμα θα μεταδίδεται πέντε μέρες τη βδομάδα και για πρώτη φορά θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάδοση σε Ελλάδα και Τουρκία. Τα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια θα μεταδίδονται την ίδια ώρα στις δύο χώρες και με υπότιτλους στα ελληνικά για το ελληνικό κοινό για τις συζητήσεις που θα κάνει η τουρκική ομάδα και το αντίστοιχο για την τουρκική πλευρά. Ενδεικτικό του βάρους του εγχειρήματος είναι πως παρουσιαστής από την τουρκική τηλεόραση θα είναι ο ίδιος ο Ατσούν Ιλιτζαλί και από την ελληνική ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Λιανός. Η πρεμιέρα του προγράμματος θα γίνει στις 3 Φεβρουαρίου.

Πηγή: typologies.gr


Σχολιάστε εδώ