Δήμος Αγίου Δημητρίου: Ολοκληρώνονται οι πολεοδομικές εκκρεμότητες του Ασυρμάτου

Δήμος Αγίου Δημητρίου: Ολοκληρώνονται οι πολεοδομικές εκκρεμότητες του Ασυρμάτου

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα για τη διευθέτηση πολεοδομικών ζητημάτων που εκκρεμούν για το χώρο του Ασυρμάτου, γίνεται με την ανάρτηση της απόφασης του Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α.), η οποία αναθεωρεί το ισχύον ρυμοτομικό σχέδιο, καταργεί ορισμένες ρυμοτομικές γραμμές και καθορίζει διάφορα περιγράμματα δόμησης και χρήσης χώρων, προκειμένου να είναι συμβατό με τη σχεδιαζόμενη ανάπλαση.

Μετά τη λήξη της σχετικής προθεσμίας ανάρτησης της απόφασης, θα δρομολογηθεί η διαβίβασή της στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πολεοδομικού Σχεδιασμού και στη συνέχεια στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και το ΣτΕ για την έκδοση Προεδρικού Διατάγματος, που ουσιαστικά ανοίγει και το δρόμο για τις διαδικασίες δημοπράτησης του έργου.

Η Δημοτική Αρχή παρακολουθεί στενά το όλο θέμα και προβαίνει διαρκώς σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την ολοκλήρωση του κάθε σταδίου μέσα στα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα.

Για περισσότερη ενημέρωση, στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγίου Δημητρίου, θα βρείτε:

• Όλα τα σχετικά επίσημα έγγραφα για το πολεοδομικό, καθώς επίσης και το τελικό ρυμοτομικό σχέδιο: http://www.dad.gr/index.php/asyrmatos/item/9822-vima-vima-kleinoun-oi-poleodomikes-ekkremotites-tou-asyrmatou

• Τα πάντα για τον Ασύρματο εδώ: http://www.dad.gr/index.php/asyrmatos


Σχολιάστε εδώ