Συνωστισμός υποψηφίων  για τις δημοτικές εκλογές

Συνωστισμός υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές

Έντονη κινητικότητα παρουσιάζεται εν όψει των δημοτικών εκλογών. Ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης ανακοίνωσε την κάθοδο του πρώην αντιδημάρχου του Μιχαλολιάκου, Νίκου Γρυπαίου, με τον συνδυασμό του.

Ο υποψήφιος της ΝΔ Νίκος Βλαχάκος ανακοίνωσε την πρώτη δωδεκάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, εκ των οποίων οι επτά είναι διακεκριμένοι γιατροί του Πειραιά, κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να του εξασφαλίσουν αρκετές ψήφους. Ανάμεσα στους υποψήφιους που ανακοίνωσε ο Νίκος Βλαχάκος είναι και η οδοντίατρος Σοφία Συμεωνίδου – Τριανταφυλλάκη, διαμερισματική σύμβουλος του Γ. Μώραλη.

Στο μεταξύ νέα υποψηφιότητα βρίσκεται στα σκαριά. Σύμφωνα με ανακοίνωση του αντιπροέδρου του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Ιχθυαγορών (πρώην ΟΚΛΑ) Γιώργου Βαγιάκη, που είναι επικεφαλής, ιδρύθηκε δημοτική κίνηση με την επωνυμία «Ανεξάρτητο Λιμάνι» που έχει στόχο «τη θεραπεία των κακώς κειμένων του Πειραιά».

Η κίνηση θα κατέβει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, αν υπάρξει η ανάλογη ανταπόκριση για συμμετοχή ικανού αριθμού Πειραιωτών στο ψηφοδέλτιό της.


Σχολιάστε εδώ