H Athens Cannabis Expo 2019 έχει ξεκινήσει στο Tae Kwon Do!

H Athens Cannabis Expo 2019 έχει ξεκινήσει στο Tae Kwon Do!

11-13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2019
στο Tae Kwon Do!


Την έκθεση εγκαινίασε την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου στις 18:00 μμ ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Αραχωβίτης.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να ενημερωθεί το κοινό για όλα τα προϊόντα και τις καινοτομίες που υπάρχουν στον τομέα της κάνναβης σε όλο τον κόσμο καθώς και τα τελευταία επιτεύγματα όσον αφορά την ιατρική, φαρμακευτική και βιομηχανική χρήση της κάνναβης. 

Ελάτε να γνωρίσετε όλες τις καινοτόμες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κάνναβης με πολλά διαφορετικά προϊόντα και υπηρεσίες όπως: CBD (κανναβιδιόλη), φαρμακευτική κάνναβη, κλωστική κάνναβη, ατμοποιητές, σπόροι κάνναβης, καλλυντικά, κοκτέιλ – ποτά με κάνναβη και πολλά άλλα.

Οι εκθέσεις κάνναβης δεν είναι κάτι καινούριο στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο αφού γίνονται παρόμοιες εκθέσεις και συνέδρια σε πάρα πολλές χώρες τα τελευταία χρόνια με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων από τον επιστημονικό και εμπορικό τομέα με τεράστιο ενδιαφέρον και απήχηση από το κοινό και φυσικά, δεν είναι μόνο για εμπόρους και επαγγελματίες αφού όλοι οι εκθέτες πουλάνε τα προιόντα τους και λιανική.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να ενημερωθεί το κοινό για όλα τα προιόντα και τις καινοτομίες που υπάρχουν στον τομέα αυτό σε όλο τον κόσμο καθώς και τα τελευταία επιτεύγματα όσον αφορά την ιατρική, φαρμακευτική και βιομηχανική χρήση της κάνναβης.

Παρέχει και πολλές επενδυτικές ευκαιρίες για όποιον ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με αυτό το αντικείμενο καθώς θα υπάρχει και συμμετοχή πολλών ξένων εταιρειών με πολυετή πείρα σε αυτό τον τομέα.

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα ομιλιών, παράλληλα με τη βασική έκθεση, θα προσπαθήσουμε να διαδώσουμε τα πλεονεκτήματα της κάνναβης και να ενημερώσουμε το κοινό που ενδιαφέρεται για την καλλιέργεια ή οποιαδήποτε άλλη εκμετάλλευσή της.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΚΘΕΣΗΣ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: 12:00 – 22:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: 11:00 – 22:00
ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: 11:00 – 21:00

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΦΑΛΗΡΟΥ (TAE KWON DO)
Παλαιό Φάληρο, 175 61

Περισσότερες πληροφορίεςAthens Cannabis Expo 2019


Σχολιάστε εδώ