Δείτε ποιοι χάρισαν Ευχοστολίδια εφέτος τα Χριστούγεννα

Δείτε ποιοι χάρισαν Ευχοστολίδια εφέτος τα Χριστούγεννα

-Πώς μπορείτε και εσείς να πραγματοποιήσετε ευχές παιδιών από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

 Τρεις ημέρες απομένουν για να επιλέξουμε Ευχοστολίδια και να κάνουμε πραγματικότητα όσο το δυνατόν περισσότερες ευχές παιδιών από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Τα παιδιά έχουν αποτυπώσει τις ευχές τους σε ζωγραφιές, οι οποίες εκτίθενται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2018 σε τέσσερις χριστουγεννιάτικες εκθέσεις του ΟΠΑΠ στα εμπορικά πολυκαταστήματα The Mall Athens, Athens Metro Mall και River West στην Αθήνα και στο Mediterranean Cosmos, στη Θεσσαλονίκη. Οι ζωγραφιές είναι, επίσης, διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.omadaprosforas.gr και στην εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς».

Όλοι μας έχουμε τη δυνατότητα να συμμετάσχουμε στη μεγάλη γιορτή προσφοράς και αγάπης και να πραγματοποιήσουμε τις παιδικές ευχές, αγοράζοντας τα δώρα που απεικονίζονται στις ζωγραφιές.

Δείτε ποιοι έχουν επιλέξει ήδη Ευχοστολίδια εφέτος τα Χριστούγεννα:

Εύη Φραγκάκη

Γρηγόρης Γκουντάρας

Μαρία Ηλιάκη

Λίλα Κουντουριώτη

Γιώργος Λιανός

Γιώργος Μαυρίδης

Κατερίνα Ζαρίφη

Αντώνης Τσαπατάκης

Χριστίνα Βραχάλη

 Το πρόγραμμα Ευχοστολίδια, που υλοποιείται από τον ΟΠΑΠ για πέμπτη συνεχή χρονιά, εφέτος  κάνει πραγματικότητα τις ευχές των παιδιών από τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στα 14 Κέντρα Στήριξης και τα 14 Σπίτια που λειτουργεί πανελλαδικά.

Επιπλέον, όσοι συμμετέχουμε δωρεάν στις χριστουγεννιάτικες δοκιμασίες της εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς» συγκεντρώνουμε πόντους, οι οποίοι θα μετατραπούν από τον ΟΠΑΠ σε έργα υποδομής στις εγκαταστάσεις «Του Χαμόγελου του Παιδιού», με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών και τη δημιουργία ενός ευχάριστου περιβάλλοντος.


Σχολιάστε εδώ