Μύλος με το καινούργιο χωροταξικό των Ιονίων Νήσων που πρόκειται να δημοσιευθεί στο ΦΕΚ

Μύλος με το καινούργιο χωροταξικό των Ιονίων Νήσων που πρόκειται να δημοσιευθεί στο ΦΕΚ

Σκληρή ανακοίνωση έβγαλε ο αντιδήμαρχος Διονύσης Λυκούδης, τονίζοντας ότι «η Κεφαλονιά και το Θιάκι δεν θα γίνουν η ‘‘χαβούζα’’ των ιχθυοτροφείων όλης της Ελλάδας», με την αντιπολίτευση του δήμου να τον καταγγέλλει ότι ήξερε πως η αναθεώρηση του χωροταξικού δίνει αλόγιστη εγκατάσταση ιχθυοκαλλιεργειών σε μεγάλη έκταση της ακτογραμμής του νησιού, αλλά δεν συγκάλεσε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για να το ενημερώσει.

Άλλη μία κοκορομαχία σε βάρος του νησιού, που στο τέλος θα βρεθεί προ τετελεσμένων αποφάσεων. Τότε, όμως, θα είναι αργά για δάκρυα…


Στους περισσότερους δήμους της χώρας το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου έχει εξελι­χθεί σε ευκαιρία «αρπαχτής» από διάφορους καλλιτέχνες, που στήνονται στη σκηνή και τις περισσότερες φορές τραγουδούν playback, απλώς ανοιγοκλείνο­ντας το στόμα τους και χοροπηδώντας στον ρυθμό του τραγουδιού που ακούγεται από τα ηχεία της κονσόλας όπου παίζεται το cd.

Από τη μόδα αυτή δεν μπόρεσε να μείνει έξω και ο δήμος μας, που σήμερα ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και θα μας διασκεδάσει εκτός των άλλων και η τραγουδίστρια Μαλού.


Συνεχίζει τις δωρεές στο Νο­σοκομείο του Αργοστολίου ο Γιώργος Ποταμιάνος, με τη βοήθεια των χορηγών του. Αυτήν τη φορά έδωσε στο Τμήμα Αιμοδοσίας μηχάνημα συγκόλλησης ασκών αίματος.


Σχολιάστε εδώ