Στεγνό καθάρισμα ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ βγήκε μόνη της νοκ-άουτ και ο ΠΑΟ γλίτωσε το έμφραγμα

Στεγνό καθάρισμα ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ βγήκε μόνη της νοκ-άουτ και ο ΠΑΟ γλίτωσε το έμφραγμα

Με… φόρα από τη Μίλαν

Ο Ολυμπιακός έδειξε και κόντρα στη Λαμία ότι είναι σε καλή κατάσταση, επικρατώντας 3-0. Παρθενικό γκολ του Γιάννη Φετφατζίδη μετά την επιστροφή του, ξανά 2οι οι ερυθρόλευκοι. Ο Μαρτίνς φρέσκαρε με τρεις αλλαγές σε σύγκριση με το ματς της Πέμπτης, την ενδεκάδα του και πήρε με ευκολία ένα ματς, βρίσκοντας πάνω απ’ όλα τρεις διαφορετικούς σκόρερ. Με λάθη η διαιτησία του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο που στο 17’ δεν καταλόγισε πέναλτι που έγινε στον Ομάρ από τον Καρυπίδη και σε πέναλτι που έγινε στο 39’ από τον Σισέ στον Μπερτόλιο, με τον παίκτη της Λαμίας να βλέπει και κάρτα. Με αυτή τη νίκη οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν για 7η αγωνιστική αήττητοι και πλησίασαν στο μείον πέντε τον ΠΑΟΚ, αφήνοντας πίσω τους τον Ατρόμητο που έχει 28. Αρνητικό ρεκόρ για την Λαμία που έμεινε για 6η σερί αγωνιστική ημέρα χωρίς γκολ.

Γλίτωσε το έμφραγμα, πήρε το «τρίποντο» ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες, 1-0 τον Ατρόμητο, με πολύ ωραίο γκολ του Μακέντα και τον Διούδη να… κατεβάζει ρολά σε (τραβηγμένο) πέναλτι! Δοκάρι στο 0-0 ο Γιαννούλης κι ο Μπουσούλατζτις στο 96’. Η πολύ ωραία εκτέλεση του Μακέντα, που σκόραρε για πέμπτη φορά στο πρωτάθλημα, αλλά και οι καίριες επεμβάσεις του Διούδη, τόσο στη φάση του πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής Σιδηρόπουλος με… ευκολία, όσο και σε εξ επαφής προσπάθεια του Κουλούρη, χάρισαν τη νίκη στον Παναθηναϊκό επί του Ατρόμητου, με 1-0 στο ΟΑΚΑ. Πλέον, με αυτή του τη νίκη, ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στην πέμπτη του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας, την ώρα που ο Ατρόμητος περιμένει το αποτέλεσμα του Ολυμπιακός-Λεβαδειακός, για να δει αν θα είναι δεύτερος ή τρίτος. 

Βγήκε μόνη της… νοκ-άουτ η ΑΕΚ

Σε ένα ματς με πολύ «ξύλο», το οποίο έγινε σε κάκιστο αγωνιστικό χώρο, η ΑΕΚ ήρθε 0-0 (εκτός έδρας) με την ΑΕΛ, που είχε μεγάλες ευκαιρίες για τη νίκη και μόνο μαθηματικά ελπίζει για τον τίτλο. «Έμεινε» όρθια, θα μπορούσε να χάσει, αλλά μένει κι άλλο πίσω στη βαθμολογία.
Η ΑΕΚ -χωρίς τον Μάνταλο στη σύνθεσή της- ήρθε 0-0 με την ΑΕΛ στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο της Λάρισας για την 14η αγωνιστική και κλώτσησε ουσιαστικά τις όποιες ελπίδες είχε για να κατακτήσει τον τίτλο (με νίκη του ΠΑΟΚ τη Δευτέρα θα βρεθεί στο -14).
Πολύ (αγωνιστικό) «ξύλο» στην Λάρισα, με λίγες, αλλά καλές φάσεις. Τις περισσότερες τις δημιούργησε η ομάδα του Φέστα, η οποία λίγο έλειψε να βάλει… buzzer beater με τον Μπαργκάν, που δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στην εκπνοή, με τον Οικονόμου να διώχνει σωτήρια, λίγο μετά την τραγική έξοδο του Μπάρκα.

Πηγή-φωτο: sportfm.gr


Σχολιάστε εδώ