Στη λίστα με τις 50 καλύτερες παραλίες στον κόσμο περίοπτη θέση έχουν οι ελληνικές παραλίες, με την παραλία Ναυάγιο στη Ζάκυνθο να βρίσκεται επικεφαλής

Στη λίστα με τις 50 καλύτερες παραλίες στον κόσμο, που δημιουργήθηκε με βάση τις εμπειρίες 1.200 δημοσιογράφων, μπλόγκερς και ταξιδιωτικών πρακτόρων παγκοσμίως, περίοπτη θέση έχουν οι ελληνικές παραλίες, με την παραλία Ναυάγιο στη Ζάκυνθο να βρίσκεται επικεφαλής. Η Κεφαλονιά, ύστερα απ’ όσα τραγελαφικά έγιναν με την περίφημη παραλία στον Μύρτο, απούσα.

Οι αρμόδιοι δημοτικοί μας άρχοντες έχουν να μας πουν κάτι γι’ αυτήν την απουσία;


Η μαθήτρια Νικολέττα Παρασκευοπούλου της Γ’ τάξης του ΓΕΛ Κεραμείων επιλέχθηκε ανάμεσα σε 24 μαθητές λυκείου που θα εκπροσωπήσουν τα Ιόνια Νησιά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, στο Στρασβούργο, στο πλαίσιο του προγράμματος EUROSCOLA, κερδίζοντας την πρώτη θέση από τα λύκεια της Κεφαλονιάς.

Από την Κεφαλονιά άλλοι τρεις μαθητές από το 1ο Λύκειο Αργοστολιού και το ΓΕΛ Ληξουρίου θα επισκεφθούν το Στρασβούργο τον Μάρτιο. Ένα μεγάλο «μπράβο» στους μαθητές μας.


Εκλογές στον ορίζοντα και άμεσα βγαίνει σε διαγωνισμό η επιδότηση της γραμμής Πάτρα – Σάμη – Ιθάκη. Γεμάτη χαρά και περηφάνια μας το ανακοίνωσε η βουλευτής μας Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, με δελτίο Τύπου, για να ενημερωθούμε και εμείς, οι άμεσα ενδιαφερόμενοι. Αν είναι έτσι, να γίνονται πιο συχνά εκλογές για να λύνονται τα προβλήματα…


Κάναμε διαγωνισμό, προέκυψε μειοδότης, αγοράσθηκαν τα μηχανήματα για τη μονάδα αφαλάτωσης του Αργοστολιού στον Κούταβο. Όπως διαβάσαμε, μόλις τώρα εγκρίθηκε από το υπουργείο Πολιτισμού η εγκατάσταση της προκατασκευασμένης μονάδας αφαλάτωσης στον συγκεκριμένο χώρο, που εφάπτεται του αρχαιολογικού χώρου της αρχαίας Κράνης, βάζο­ντας ορισμένες προϋποθέσεις, ενώ αναφέρεται ότι «οποια­δήποτε παράβαση αυτών των όρων αίρει αυτομάτως τη χορηγηθείσα έγκριση». Αν δεν δινόταν η έγκριση, ο διαγωνισμός και η προμήθεια θα ήταν στον αέρα…


Μετά την πετυχημένη διαδρομή με καγιάκ από την Πεσσάδα στην Κωνσταντινούπολη, με σκοπό να συ­γκεντρώσει χρήματα για το Νοσοκομείο του Αργοστολιού, ο Αργοστολιώτης Γιώργος Ποταμιάνος έκανε την πρώτη δωρεά. Παρέδωσε στο μικροβιολογικό εργαστήριο του Νοσοκομείου επαγγελματικό ψυγείο, απαραίτητο για τη φύλαξη ειδικών χημικών και παρασκευασμάτων που χρειάζονται για τη λειτουργία του.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στην προσωπική του ιστοσελίδα, το ψυγείο ήταν προσφορά των χορηγών του, Μάκη Νεοφύτου και Κατερίνας Μουίκη.

Φωτό: news247.gr


Σχολιάστε εδώ