Διαμαρτυρία Γ. Σγουρού στην ΕΡΤ

Διαμαρτυρία Γ. Σγουρού στην ΕΡΤ

-Ζητεί την άμεση άρση του αποκλεισμού του από τις ειδήσεις και τις εκπομπές της ΕΡΤ, όπως επίσης και την προβολή των δραστηριοτήτων του συνδυασμού «Αττική» στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής

Επιστολή στον Πρόεδρο της ΕΡΤ Χρ. Λεοντή απέστειλε ο Γιάννης Σγουρός, με την οποία εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για την κραυγαλέα και προκλητική λογοκρισία – που όπως αναφέρει χαρακτηριστικά – έχει επιβληθεί από την Δημόσια Ραδιοτηλεόραση, τόσο στο πρόσωπό του, με τη θεσμική του ιδιότητα, όσο και στις δραστηριότητες της Παράταξης «Αττική», στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.

«Στο χρονικό διάστημα που έχει μεσολαβήσει από την επαναλειτουργία της ΕΡΤ μέχρι σήμερα, με θλίψη αλλά και με έκπληξη» – αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σγουρός- «διαπιστώνω τον αποκλεισμό μου, αλλά και την απόλυτη αποσιώπηση κάθε δραστηριότητας της Παράταξης – που ψηφίστηκε στις προηγούμενες Περιφερειακές εκλογές από επτακόσιες εξήντα εννέα χιλιάδες (769.000) πολίτες της Αττικής – από τις ειδήσεις και τις ενημερωτικές εκπομπές του Ραδιοφώνου και της Τηλεόρασης». Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει ο Γ. Σγουρός, «μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει αναφορά σε κανένα από τα διακόσια τριάντα οκτώ (238) δελτία τύπου, που στο σύνολό τους αφορούν τους πολίτες της Αττικής και που έχουν αποσταλεί από την Παράταξη «Αττική». «Μια θλιβερή πρακτική _αναφέρει ο Γιάννης Σγουρός_ που υπερβαίνει κάθε λογική και δεοντολογία και προκαλεί τα δημοκρατικά αισθήματα των πολιτών της Αττικής».

Με την επιστολή του, την οποία κοινοποιεί στο ΕΣΡ, ο Γ. Σγουρός ζητεί την άμεση άρση του αποκλεισμού από τις ειδήσεις και τις ενημερωτικές εκπομπές της ΕΡΤ, των δραστηριοτήτων της Παράταξης «Αττική» και της δικής του θεσμικής δραστηριότητας, ως Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.


Σχολιάστε εδώ