ΑΕΚ: Πρόταση σε Αρέγι

ΑΕΚ: Πρόταση σε Αρέγι

Η περίπτωση του Αντριάν Αρέγι φαίνεται ότι προχωράει θετικά στην ΑΕΚ. Έπειτα από τις πρώτες συζητήσεις, η Ένωση έδειξε με απτό τρόπο πως θέλει τον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime, οι «κιτρινόμαυροι» κατέθεσαν πρόταση στον 26χρονο Αργεντίνο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως δανεικός στην Σαν Μαρτίν. Η προσφορά είναι διάρκειας 3,5 ετών με απολαβές πάνω από 300 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο.

Μια κίνηση, η οποία ικανοποιεί τον ποδοσφαιριστή, όσο και τους εκπροσώπους του. Επίσης, βάζει σε θέση οδηγού την ΑΕΚ στις διαπραγματεύσεις έναντι της ομάδας από την LaLiga.

Η ΟΨΙΟΝ

Πλέον, αυτό που απομένει είναι η Σαν Μαρτίν να κάνει χρήση της οψιόν από την δεύτερης κατηγορίας Τεμπερλέι (σε αυτή ανήκει ο παίκτης) και ύστερα πουλήσει τον Αρέγι.

Μια διαδικασία που έχει δικαίωμα να κάνει η Σαν Μαρτίν, η οποία θέλει να κερδίσει κάτι από αυτή την υπόθεση και να εκμεταλλευτεί τα έσοδα που μπορούν να προκύψουν. Εξάλλου, οι διαπραγματεύσεις γίνονται με την oμάδα της συνοικίας του Τουκουμάν και όχι με την «Τέμπε».

Το βέβαιο πάντως, είναι πως τα πράγματα για την απόκτηση του αμυντικού μέσου από την Αργεντινή, πάνε για την ώρα καλά για την πρωταθλήτρια Ελλάδος, με τις κινήσεις της να είναι γρήγορες.

Αγωνιστικά, 26χρονος χαφ διακρίνεται για το εκρηκτικό του ταμπεραμέντο (παίρνει εύκολα κάρτες), αλλά διαθέτει εξαιρετική ποδοσφαιρική αντίληψη. Παρότι μετρίου αναστήματος για μέσο (1,76 μ.), ο Αρέγι είναι ικανός στο ψηλό παιχνίδι παίρνοντας σωστές θέσεις, ενώ δοκιμάζει από μακριά το πόδι του και «καταπίνει» χιλιόμετρα.


Σχολιάστε εδώ