“Δρόμοι Ζωής”: Μαζί, 17 χρόνια Χριστούγεννα, στο Γκάζι

“Δρόμοι Ζωής”: Μαζί, 17 χρόνια Χριστούγεννα, στο Γκάζι

Στις 15 και 16 Δεκεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί το δέκατο έβδομο Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ των Δρόμων Ζωής. Στο φιλόξενο 87ο Δημοτικό Σχολείο (Ορφέως 58, Γκάζι, Σταθμός Μετρό «Κεραμεικός», έξοδος Κων/πόλεως).

Η γειτονιά άλλαξε. Τα παιδιά μεγαλώνουν κι έρχονται άλλα. Από το Βοτανικό, τον Κεραμεικό, το Γκάζι. Εκείνο που έμεινε αναλλοίωτο είναι το κέφι για γιορτή και προσφορά. Για την ετήσια καθεριωμένη μας συνάντηση. Τέτοιες μέρες, οι κατσαρόλες μας κοχλάζουν, οι συνεννοήσεις και οι ετοιμασίες μας παίρνουν φωτιά. Δεκάδες εθελοντές των “Δρόμων Ζωής” ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη διεξαγωγή του Μπαζάρ που εξασφαλίζει και τη λειτουργία της Οργάνωσης. Ο αμιγώς εθελοντικός κι αυτόνομος χαρακτήρας της υποστηρίζει μια ανοιχτή κοινωνία και προσιτή γνώση για τα παιδιά που ζουν στην ευρύτερη περιοχή του Γκαζιού, κάτω από συνθήκες αποκλεισμού. Με “Φροντίδα” για τις οικογένειές τους, το μικρό αλλά πάντα γεμάτο κοινωνικό παντοπωλείο μας κάνει τα μαγικά του. Σκοπός να βρίσκουν όλοι το δικό τους δρόμο, με αξιοπρέπεια.

Το παλαιοβιβλιοπωλείο μας για φανατικούς αναγνώστες, το μικρό “Μοναστηράκι” από ιδιαίτερα αντικείμενα από δεύτερο χέρι, οι μοναδικές πρωτότυπες χειροποίητες δημιουργίες μας σας περιμένουν για τα φετινά σας γιορτινά δώρα. Προσιτά, για όλους. Κρατήστε χώρο στον ουρανίσκο σας για να δοκιμάσετε τις ασύγκριτες προσεγμένες γεύσεις του φημισμένου γκουρμέ μπουφέ μας, αλλά και όρεξη να γευτούν τα μάτια και η καρδιά σας από τα εκατοντάδες χρωματιστά βαζάκια με γλυκά και αλμυρά. “Χίπστερ” κουραμπιέδες, αρωματικά λάδια και ξύδια, ιδιαίτερα γλυκίσματα, μεθυστικά λικέρ, ξεχωριστές γεύσεις να τις μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας. Αγνά υλικά και αντίστοιχες προθέσεις. Μπαχάρια και αρώματα. Μέλια και βότανα. Μουσικές και γέλια.

Για όλους, μικρούς και μεγάλους φίλους, θα έχουμε την καθιερωμένη και τόσο αγαπημένη παράσταση Καραγκιόζη, όπως και ιδιαίτερα ξεχωριστή αφήγηση παραμυθιών για όσους μαγεύονται από τις ιστορίες. Η ψυχή γεμίζει με το φως και τη ζεστασιά της συνεργασίας τόσων ανθρώπων.

Bazaar info:
Ωράριο: Σάββατο 15 Δεκεμβρίου: 10:00-22:00,
Κυριακή 16 Δεκεμβρίου: 10:00-20:00

Για περισσότερες πληροφορίες για την εθελοντική δράση των Δρόμων Ζωής:

www.dromoi-zois.gr 
www.facebook.com/dromoizois
twitter.com/dromoizois

Για περισσότερες πληροφορίες για το bazaar 

www.bazaar-dromoizois.gr,
https://www.facebook.com/events/560733897730067/


Σχολιάστε εδώ