Ναυάγιο ΑΕΚ και Ουζουνίδη στο Αγρίνιο!

Ναυάγιο ΑΕΚ και Ουζουνίδη στο Αγρίνιο!

Ήττα (2-1) με κάτω τα χέρια στο Αγρίνιο, από έναν απλά ψυχωμένο Παναιτωλικό που κέρδισε απόλυτα δίκαια – Τραγικοί και οι 14, καμία προετοιμασία και καμία βοήθεια από τον Ουζουνίδη, που τα είχε χαμένα και έχασε κατά κράτος από τον Δέλλα.

Μια ΑΕΚ χωρίς αντίδραση, χωρίς σφυγμό, χωρίς μέταλλο! Χωρίς ΨΥΧΗ και ΠΛΑΝΟ! Μια ΑΕΚ με ποδοσφαιριστές και προπονητή εκτός τόπου και χρόνου έχασε με κάτω τα χέρια από έναν Παναιτωλικό που ήταν απλά ψυχωμένος και κέρδισε απόλυτα δίκαια με 2-1. Η Ένωση προερχόμενη από την κολακευτική ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό και την ήττα από τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ… κατάφερε να εμφανιστεί ακόμα χειρότερη στο Αγρίνιο, με 14 ποδοσφαιριστές που μόνο ομάδα δεν θύμιζαν.

Μια θλιβερή εικόνα, για την οποία έχει τρομερές ευθύνες ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που δεν κατάφερε για ακόμα ένα ματς να προετοιμάσει την ομάδα όπως έπρεπε ψυχολογικά και αγωνιστικά ενώ δεν προσέφερε καμία βοήθεια από τον πάγκο. Από κάποια στιγμή και μετά, δε, τα είχε χαμένα προχώρησε σε τακτικές αλχημείες και επιλογές που φυσικά δεν είχαν κάποια ουσία και έχασε κατά κράτος την μάχη του πάγκου από το Δέλλα. Ενός Δέλλα που ξεκίνησε με τον Χαντάκια, τον Μαρινάκη, τον Καμαρά έβαλε μέχρι και τον 17χρονο Λιάβα στο ματς και όλοι αυτοί έκαναν πλάκα στους παίκτες της ΑΕΚ, αν και κανείς απ’ αυτούς δεν θα μπορούσε να σταθεί στο ρόστερ της. Παρ’ όλα αυτά οι του Παναιτωλικού έβγαλαν ψυχή (και μόνον αυτό αρκούσε) και πήραν το παιχνίδι. Δίκαια. Κόντρα σε μια ΑΕΚ – ΦΑΝΤΑΣΜΑ, που δυστυχώς είναι στην εντατική.

Και το χειρότερο;  Οι 14 που αγωνίστηκαν σήμερα συν τον Μαρίνο Ουζουνίδη, μοιάζουν να μην έχουν επίγνωση της κατάστασης. Την ΑΕΚ σήμερα στο Αγρίνιο εκπροσώπησε επάξια ΜΟΝΟ ο κόσμος της που έδωσε ρεσιτάλ ακόμα κι όταν το σκορ ήταν 2-0 με την εικόνα να είναι θλιβερή. Ακόμα και στο τέλος. Όταν οι παίκτες πήγαν στο πέταλο και οι Ενωσίτες έδειξαν το επίπεδο τους.Μεταφέροντας ήρεμα, όπως αυτοί ξέρουν αυτά που έπρεπε να πουν.

Πηγή-φωτο: aek365


Σχολιάστε εδώ