Κανάλι Μαρινάκη από το Internet τον Ιανουάριο και… ΣΚΑΪ 24 από τον Αλαφούζο

Κανάλι Μαρινάκη από το Internet τον Ιανουάριο και… ΣΚΑΪ 24 από τον Αλαφούζο

Προετοιμάζεται ο τηλεοπτικός σταθμός του Βαγγέλη Μαρινάκη από ομάδα δημοσιογράφων και με τη συνδρομή έμπειρων προσώπων από τον χώρο της τηλεόρασης.

Στόχος είναι το πρόγραμμα να βγει στον αέρα ως τις αρχές του νέου έτους, με ενημερωτικό περιεχόμενο, κατ’ αρχήν από το Internet. Θα επιδιω­χθεί συνεργασία και με τις συνδρομητικές πλατφόρμες Nova και Cosmote TV, μέχρι και τη χορήγηση της άδειας από το ΕΣΡ, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα καθυστερήσει. Η Άλτερ Έγκο ΜΜΕ έχει καταθέσει αίτηση στο ΕΣΡ, το οποίο είναι αρμόδιο για να προκηρύξει τις δύο εναπομείνασες άδειες.

Το 2019 ξεκινάει το ΣΚΑΪ 24

Στην τελική ευθεία μπαίνει το σχέδιο για τον ΣΚΑΪ 24 και το www.skai.gr με απολύτως ειδησεογραφικό περιεχόμενο. Ο Όμιλος ΣΚΑΪ επιχειρεί να διευρύνει την παρουσία του στον χώρο της ενημέρωσης με δύο σημαντικές κινήσεις. Ο ειδησεογραφικός σταθμός, τον οποίο οργανώνει ο Νίκος Στραβελάκης, θα έχει παρουσία, συνεργαζόμενος με περιφερειακό κανάλι, στην επίγεια τηλεόραση.

Η παρουσία του αρχικά θα είναι σε ζώνες του προγράμματος, με έμφαση στη βραδινή ζώνη, και η λογική είναι να παραμένει ο θεατής σε «περιβάλλον ΣΚΑΪ». Η πρώτη του επιλογή, π.χ., μετά το «Voice», να είναι, δηλαδή το ειδησεογραφικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Το ενημερωτικό πρόγραμμα θα έχει μια σειρά από προβεβλημένους δημοσιογράφους που θα προέρχο­νται από το Φάληρο, αλλά και πρόσωπα όπως, π.χ., ο Νίκος Ευαγγελάτος, με τον οποίο υπάρχουν σχετικές συζητήσεις. Το πρόγραμμα θα έχει και σειρά ειδικών εκπομπών.

Σημαντική αναμένεται να είναι και η παρέμβαση στον ΣΚΑΪ, με την πλήρη αλλαγή του περιεχομένου του www.skai.gr και τον διαχωρισμό του από το άλλο site του ΣΚΑΪ, που θα περιλαμβάνει το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του καναλιού.

 


Σχολιάστε εδώ