Αν όσοι λένε ότι «πολέμησαν» τη χούντα, είχαν όντως «πολεμήσει» τη χού­ντα, η χούντα δεν θα είχε διαρκέσει επτά ολόκληρα χρόνια, αλλά… επτά εβδομάδες

Αν όσοι λένε ότι «πολέμησαν» τη χούντα, είχαν όντως «πολεμήσει» τη χού­ντα, η χούντα δεν θα είχε διαρκέσει επτά ολόκληρα χρόνια, αλλά… επτά εβδομάδες

♣ Α, ώστε στο πλαίσιο της διεύρυνσης προς τα αριστερά πήγε ο Τατσόπουλος στη ΝΔ; Κι εγώ που νόμιζα ότι ο Κυριάκος έψαχνε… τέταρτο για την μπιρίμπα.

♣ Ναι, υπάρχει περίπτωση να δεχτεί η Γιάννα να γίνει δήμαρχος. Αν ενοποιηθεί η Αθήνα με το Σεν Μόριτζ, το Λονδίνο, το Γκστάαντ και την Ίμπιζα.

♣ Τέσσερα χρόνια τώρα η κυβέρνηση εκτελεί πιστά τις εντολές του Βερολίνου και οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πάνε σε διαμαρτυρίες κατά της Μέρκελ! Αν μη τι άλλο, έχουν αίσθηση του χιούμορ. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι, εκτός από προκλητικοί και κυνικοί, δεν είναι ξεδιάντροποι!

♣ Προς το παρόν τα μέλη του «Ρουβικώνα» κάνουν ελέγχους στους αστυνομικούς. Όπου να ‘ναι, θα τους στέλνουν και για τα… ψώνια της ημέρας!

♣ Κρίμα που είναι μέσα τα… παιδιά από τους «Πυρήνες της Φωτιάς», να αναλάβουν χρέη τροχονόμου.

Όσο ήταν στην Αριστερά ο Τατσόπουλος είχε πάει με τη μισή Αθήνα. Τώρα που προσχώρησε στη Δεξιά θα πάει και με την… υπόλοιπη!

♣ Για να καταλάβω: Ο Άδωνης κατέθεσε αγωγή κατά της Novartis γιατί δεν λέει ότι δεν τον «λάδωσε» όταν ήταν υπουργός ή γιατί δεν τον… «λάδωσε»;

♣ Μπέρδεψε ο Τσίπρας τον Α’ με τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και έσπευσαν κάποιοι να πουν ότι δεν χάθηκε και ο κόσμος. Συνέχεια ο ένας του άλλου ήταν.

♣ Σαν να λέμε, προοίμιο της εκστρατείας του Μεγάλου Αλέξανδρου ήταν ο Τρωϊκός Πόλεμος, αφορμή για τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας η Κάθοδος των… Δωριέων.

♣ Άνθρωποι του Άκη στην κυβέρνηση, άνθρωπος του Άκη πρώτος στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ, άνθρωπος του Άκη στην ΕΡΤ. Πώς το είχε πει παλιότερα ο Τσίπρας; Ξεμπερδεύουμε με το παλιό και το διεφθαρμένο.

♣ Πόσο πιο καθαρά να το πει ο Καμμένος; «Αποσύρουμε τους υπουργούς, καταψηφίζουμε τη Συμφωνία και συνεχίζουμε». Το… δούλεμα του κόσμου!

Στον Πειραιά χωρίς την… άδεια του Μαρινάκη όχι υποψήφιος για δήμαρχος δεν κατεβαίνεις, αλλά ούτε και για κλητήρας στην Πολεοδομία.

♣ Ο Πολάκης έκανε μπλακ χιούμορ με τους νεκρούς από τις πυρκαγιές και αφού τον έκραξε το Πανελλήνιο κατηγόρησε τα ΜΜΕ. Που τον… πήραν σοβαρά;

♣ «Απειλεί» ο Ιερώνυμος τους παπάδες ότι αν α­ντιδράσουν στη συμφωνία με την κυβέρνηση κινδυνεύουν να απολυθούν. Ενώ αν δεν αντιδράσουν το πολύ πολύ να… χάσουν τη δουλειά τους.

♣ Από τη μέρα που κάποιοι τύποι έγραψαν συνθήματα έξω από το σπίτι του ο Μπουτάρης νομίζει πως είναι ο νέος Γρ. Λαμπράκης. Μη σας πω και ο Παπαφλέσσας.

♣ Επτά γυμναστές από τις Σέρρες πήρε ως συμβούλους της στο υπουργείο Άμυνας η Μαρία Τσαρουχά-Κόλλια. Και πού ακριβώς θα τη συμβουλεύουν; Στο τζόκινγκ ή στο… μονόζυγο;

Εντελώς ανίκανοι εκεί στην Καλιφόρνια. Στην πιο φονική πυρκαγιά των τελευταίων δεκαετιών και έχουν κάψει μόνο 40 τόσους ανθρώπους. Και γιατί δεν φώναζαν τη Δούρου, που ξέρει πώς γίνεται η… δουλειά;

♣ Τρόμος στην Αλβανία μετά τις αυστηρές συστάσεις Παπαδημούλη. Αν τους καταραστεί και η Γεροβασίλη θα… τρέχουν και δεν θα φτάνουν.

♣ Τους πήρε καμιά βδομάδα στη ΝΔ για να καταλάβουν ότι ο Ιερώνυμος παίζει το παιχνίδι του Τσίπρα. Τόση ταχύτητα αντίληψης, προσοχή μην πάρουν φωτιά οι… φλάντζες.

♣ Αυστηρό μήνυμα προς τον Έντι Ράμα απηύθυνε κι ο Ν. Νικολόπουλος. Άρχισαν κιόλας οι προετοιμασίες για το Καρναβάλι της Πάτρας;

♣ Οι Αρχές της Ιρλανδίας ερευνούν αναφορές πιλότων για πτήσεις αεροσκαφών «UFO». Ξέρει κανείς αν αυτήν την περίοδο ταξίδεψε προς τα κει ο Πολάκης;

♣ Την ενοποίηση Αρχαιολογικού Μουσείου – Πολυτεχνείου – Ξενοδοχείου «Ακροπόλ» προτείνει ο Κ. Μπακογιάννης. Γιατί όχι και το «Αθηνών Αρένα»;

♣ Η Κ. Παπακώστα έγινε υπουργός, η Ανίτα Πάνια επιστρέφει στην τηλεόραση. Αυτό εννοούσε ο Ν. Βούτσης όταν έλεγε ότι η χώρα επιστρέφει στην… κανονικότητα.


Σχολιάστε εδώ