«Στα χρόνια της θύελλας» – Νέα σειρά σε α΄ τηλεοπτική μετάδοση στην ΕΡΤ3

«Στα χρόνια της θύελλας» – Νέα σειρά σε α΄ τηλεοπτική μετάδοση στην ΕΡΤ3

Πρεμιέρα κάνει το Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018, στις 21:00, η νέα σειρά της ΕΡΤ3 «Στα χρόνια της θύελλας» (The Road to Calvary), παραγωγής Vsemirnye Russkie Studii, 2017.


Η σειρά, που θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο, στις 21:00 και θα ολοκληρωθεί σε 12 ωριαία επεισόδια, διατρέχει τα 100 χρόνια της Οκτωβριανής Επανάστασης. Είναι βασισμένη στο διάσημο μυθιστόρημα “Sisters”, το πρώτο μέρος της τριλογίας του Αλεξέι Τολστόι ” The Road to Calvary “.

Μια εκπληκτική παραγωγή που μεταφέρει την ατμόσφαιρα των ταραχών της Αγίας Πετρούπολης.

H ΥΠΟΘΕΣΗ

Έτος 1914.
Μία νεαρή γυναίκα ευγενικής καταγωγής φθάνει από την πατρίδα στην πρωτεύουσα της αυτοκρατορικής Ρωσίας και φιλοξενείται στη μεγαλύτερη παντρεμένη αδελφή της. Στο πλάι του συζύγου της αδελφής της, ενός επιτυχημένου δικηγόρου, το νεαρό κορίτσι συναντά λαϊκούς ποιητές και συγγραφείς, φουτουριστές και μελλοντικούς επαναστάτες. Η ρωσική ιστορία στα χρόνια 1914-1919 αντικατοπτρίζεται στην ιστορία των δύο αδελφών, ξεπερνώντας τις δυσκολίες του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου, της Επανάστασης και του Εμφυλίου Πολέμου. Η εθνική τραγωδία οδηγεί τις αδελφές σε ένα οικογενειακό δράμα αφού οι αγαπημένοι τους άντρες βρίσκονται στις αντίθετες πλευρές των οδοφραγμάτων και ένα νεογέννητο μωρό πεθαίνει. Οι προσδοκίες αλλά και οι θυσίες για ένα καλύτερο μέλλον σηματοδοτούν «τα χρόνια της θύελλας»…


Σχολιάστε εδώ