Υπάρχουν δικαστές όχι μόνο στο Βερολίνο αλλά και στην Ελλάδα

Υπάρχουν δικαστές όχι μόνο στο Βερολίνο αλλά και στην Ελλάδα

Η αποκαθήλωση του περιβόητου «νόμου Κατρούγκαλου», που έσφαξε συντάξεις, ασφαλιστικά δικαιώματα, επιδόματα, δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα, 13η σύνταξη, άδειες και άλλες παροχές, θα γίνει η σημαία α­ντίστασης όχι μόνο των συνταξιούχων και των εργαζομένων αλλά και του κάθε πολίτη που η ζωή του έχει κομματιαστεί…

Δεν υπάρχει οικογένεια, σπίτι, όπου ο «νόμος Κατρούγκαλου» να μην γκρέμισε κεκτημένα χρόνων, πάνω στα οποία οι άνθρωποι έχτισαν τη ζωή τους.

Αλλά έστι δίκης οφθαλμός. Και χάρη σε εκείνους τους δικαστές που συνεχίζουν να υπηρετούν τη Δικαιοσύνη και δεν γίνονται υπηρέτες της εξουσίας με αντάλλαγμα κάποια καρέκλα, μια θέση ψηλά, οι απόμαχοι της ζωής αλλά και οι εργαζόμενοι δικαιώνονται. Η σφαγή έχει κόστος…

Ήδη, οι αποφάσεις που έχει πάρει το Συμβούλιο της Επικρατείας βάζουν τέρμα στις παράνομες, ανελέητες περικοπές και υποχρεώνουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ να επιστρέψει τα λεφτά που άρπαξε από τους εργαζομένους, τους συνταξιούχους και τους συνανθρώπους μας που έχουν προβλήματα υγείας.

Τέτοιες ώρες, μπορεί να πει και ο έλληνας «μυλωνάς» στο γκουβέρνο ότι υπάρχουν δικαστές όχι μόνο στο Βερολίνο αλλά και στην Ελλάδα.


Σχολιάστε εδώ