Αρνητικό ήταν φέτος το ρεκόρ ζήτησης!

Αρνητικό ήταν φέτος το ρεκόρ ζήτησης!

Δεν είναι καθόλου καλά τα νέα για την ανάπτυξη

Σε εντελώς αντίθετους ρυθμούς από τις κυβερνητικές θριαμβολογίες κινείται η ανάπτυξη. Και αυτό δεν είναι μια απλή εκτίμηση αλλά η αδιάψευστη διαπίστωση κορυφαίων επιχειρηματιών, όπως του διευθύνοντος συμβούλου του ΤΙΤΑΝ Δημήτρη Παπαλεξόπουλου, ο οποίος στο πλαίσιο συνέντευξής του για τα αποτελέσματα του εννεαμήνου μίλησε για φετινό αρνητικό ρεκόρ ζήτησης. Εκτίμησε, πάντως, ότι βλέπει μια περιορισμένη ανάκαμψη κατά την επόμενη χρονιά.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαλεξόπουλος αναφέρθηκε σε κάποια επίδραση από ορισμένα δημόσια έργα που αναμένεται να «τρέξουν», στον θετικό επηρεασμό από την πορεία του τουρισμού αλλά και σε κάποια κινητικότητα στον χώρο της ιδιωτικής κατανάλωσης. Βέβαια, η όποια βελτίωση θα συγκρίνεται με την πρωτόγνωρα χαμηλή επίδοση του 2018.

Ως προς τους στόχους του ΤΙΤΑΝ, είπε ότι αιχμή του δόρατος αποτελεί για τον όμιλο η αγορά των ΗΠΑ, όπου αναμένεται τόνωση της ζήτησης για τα επόμενα χρόνια. Αντίθετα, προκλήσεις αναμένονται σε άλλες αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται ο ΤΙΤΑΝ, όπως της Αιγύπτου, της Τουρκίας και φυσικά της Ελλάδας.

Φωτό: newpost.gr


Σχολιάστε εδώ