Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ

Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ

Συγγραφέας
Τζο Τζέικμαν


Μέχρι πού θα έφτανες για να εκδικηθείς τον πρώην σου;
Ο σύζυγος της Ίμοτζεν είναι ένας κακός άνθρωπος. Μπορεί η πρώην γυναίκα του και η νέα του ερωμένη να έχουν διαφορετική άποψη, αλλά η Ίμοτζεν πιστεύει πως ξέρει την αλήθεια. Και τώρα της έδωσε τελεσίγραφο: Μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο να έχεις φύγει απ’ το σπίτι, ειδάλλως θα διεκδικήσω την κηδεμονία του γιου μας.
Σε μια στιγμή τρέλας η Ίμοτζεν κάνει κάτι το αδιανόητο: τον κλειδώνει στο κελάρι –και τώρα έχει εκείνη τον έλεγχο.
Αλλά μέχρι πού θα φτάσει για να προστατέψει τον γιο της και να τιμωρήσει τον άντρα της; Και τι θα συμβεί όταν η πρώην γυναίκα του και η νυν φιλενάδα του μπλεχτούν στα σχέδιά της;
Ένα σκληρό βιβλίο, με γερές δόσεις χιούμορ και σασπένς, που αναδεικνύει τη γυναικεία αλληλεγγύη αλλά και τις ανθρώπινες αδυναμίες.

Διαβάστε ένα απόσπασμα ΕΔΩ

 

Κριτική βιβλίου

«Έξοχο! Μια συγγραφέας με πνευματώδες χιούμορ και βαθιά γνώση της ανθρώπινης φύσης. Δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου.»
-Fiona Cummins –συγγραφέας του Rattle


Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Η Τζο Τζέικμαν αναδείχτηκε νικήτρια στον διαγωνισμό Friday Night Live του 2016, που διοργανώθηκε στα πλαίσια του York Festival of Writing.
Γεννήθηκε στην Κύπρο και εργάστηκε για πολλά χρόνια στο Σίτι του Λονδίνου, προτού μετακομίσει στο Ντάρμπισιρ με τον σύζυγό της και τα δίδυμα αγόρια τους. Η εκδίκηση των πρώην πρόκειται να εκδοθεί σε 11 χώρες.
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτή στη διεύθυνση www.jojakeman.com


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ

Κατηγορία: Παγκόσμια Λογοτεχνία, Θρίλερ
ISBN : 978-960-461-875-0

 


Σχολιάστε εδώ