Δράση Δημοτικού Θεάτρου στα καταστήματα Πειραιά

Δράση Δημοτικού Θεάτρου στα καταστήματα Πειραιά

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση του 2ου Φεστιβάλ των νέων δημιουργών «Ανοιχτές Πόρτες», του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, που πραγματοποίησε ο  Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, σε συνεργασία με 15 επιχειρήσεις μέλη του -ANDRIANOPOULOS FASHION STORES, GALA, ELEINSBOUTIQUE, RE NEW, X CHIC, UNO, ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ ΑΝΤΙΚΕΣ & ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ, LA STAMPA, Σ. ΠΙΤTAΚΗΣ, KATERINA VASSOU, SAGIAKOS, ΠΕΤΡΟΧΕΙΛΟΣ HOUSE STORE, NODOUS, I SCREAM και SUPER DRY-, επί των οδών Ηρ. Πολυτεχνείου, Μπουμπουλίνας, Βασ. Γεωργίου και Οδ. Ανδρούτσου αντίστοιχα.

Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου το μεσημέρι, τέσσερις θεατρικές ομάδες -InBetween, Αντιτέχνη, Ραδιατέρ και Quo Vadis, παρουσίασαν μικρά μουσικο χορευτικά και θεατρικά δρώμενα μέσα και έξω από τα καταστήματα που συμμετείχαν και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό.

Το θέαμα αποζημίωσε όλους όσους είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις δράσεις και τόσο οι καταστηματάρχες, όσο και οι περαστικοί και οι καταναλωτές, την αγκάλιασαν με ιδιαίτερη θέρμη, ενώ εκφράστηκε η ευχή να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες συνεργασίες, που στόχο έχουν την προβολή της πειραϊκής αγοράς, αλλά και της ανάδειξης του Πειραιά, ως πόλη πολιτιστικών εκδηλώσεων.


Σχολιάστε εδώ