Η επίσημη εφαρμογή του Μαραθωνίου Αθήνας επιστρέφει ανανεωμένη!

Η επίσημη εφαρμογή του Μαραθωνίου Αθήνας επιστρέφει ανανεωμένη!

Για τρίτη χρονιά η εντυπωσιακή εφαρμογή για το Μαραθώνιο Αθήνας «Athens Marathon. The Authentic»επιστρέφει ξανά, ανανεωμένη, ικανή να μεταφέρει τον παλμό του αγώνα σε όλους όσους τον παρακολουθούν από μακριά, αλλά και χρήσιμες πληροφορίες σε εκείνους που τρέχουν!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο (Live Tracking) την εξέλιξη του αγώνα από το κινητό τους, το tablet, ή και τον υπολογιστή, αρκεί να κατεβάσουν την σχετική εφαρμογή «Athens Marathon. The Authentic», η οποία είναι διαθέσιμη τόσο για iOS όσο και για Android.
Κατεβάστε την εφαρμογή ΣΗΜΕΡΑ κιόλας, ώστε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις και χρήσιμες-χρηστικές πληροφορίες για την προετοιμασία σας ενόψει του αγώνα, όπως η αποστολή των βεβαιώσεων για τα bib numbers, το άνοιγμα και το πρόγραμμα του Κέντρου Εγγραφών και της EXPO, σημαντικά σημεία του 4ημερου προγράμματος του ΑΜΑ, προσφορές των χορηγών μας, κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή διαβάστε ΕΔΩ.

Όσοι έχετε «κρατήσει» την εφαρμογή από την περυσινή διοργάνωση, και για να δείτε όλα τα καινούρια χαρακτηριστικά της εφαρμογής, σιγουρευτείτε πως έχετε ανανεώσει στην τελευταία έκδοση της, μέσα από το App Store και/ή Google Play Store!

Σχολιάστε εδώ