Δηλαδή, ο Τσίπρας «έδιωξε» τον Κοτζιά που συμφωνούσε μαζί του στο Σκοπιανό και κράτησε τον Καμμένο που διαφωνούσε – Θέμα χρόνου είναι να τα βρει και με τον Μητσοτάκη

Δηλαδή, ο Τσίπρας «έδιωξε» τον Κοτζιά που συμφωνούσε μαζί του στο Σκοπιανό και κράτησε τον Καμμένο που διαφωνούσε – Θέμα χρόνου είναι να τα βρει και με τον Μητσοτάκη

Ποιος Κουφοντίνας και ποιος Ξηρός; Με τον νόμο Παρασκευόπουλου θα αποφυλακιζόταν μέχρι και ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης.

♣ Στην εννιασέλιδη επιστολή του ο Ν. Κοτζιάς εξηγεί τους λόγους της παραίτησής του. Και δεν είναι -υποθέτω- ότι δεν του άρεσε η διακόσμηση στο υπουργείο!

♣ Οι πληροφορίες, που ήθελαν τον Καμμένο να κάνει πισίνα πάρτι με μπουζούκια και… δεύτερη φωνή τον Τριανταφυλλόπουλο το βράδυ της παραίτησης Κοτζιά, ελέγχονται ως ανακριβείς.

♣ Περιοδείες στην περιφέρεια ξεκινάει ο Κοτζιάς. Σαν τους ηθοποιούς ένα πράγμα. Μόλις κάνουν επιτυχία στην TV, φτιάχνουν θίασο και βγαίνουν βόλτα στην επαρχία να τα οικονομήσουν.

♣ Ο Δ. Παπαδημούλης στον κόσμο του: «Πρώτη μας προτεραιότητα η ανάκαμψη της οικονομίας». Το καράβι έχει μπατάρει και η ορχήστρα παίζει ΑΒΒΑ.

♣ Εν όψει εκλογών και… δικαστών η Ρ. Δούρου προσπαθεί να πείσει ότι δεν έχει καμιά ευθύνη για την πυρκαγιά στο Μάτι, τις πλημμύρες στη Μάνδρα κ.λπ. Όπου να ‘ναι, θα πει ότι την περίοδο αυτή δεν ήταν περιφερειάρχης.

Δηλαδή, ο Τσίπρας «έδιωξε» τον Κοτζιά που συμφωνούσε μαζί του στο Σκοπιανό και κράτησε τον Καμμένο που διαφωνούσε. Θέμα χρόνου είναι να τα βρει και με τον Μητσοτάκη.

♣ «Ουδείς αναντικατάστατος», δήλωσε η Θ. Μεγαλοοικονόμου. Πώς λέμε… σηκωθήκαν οι μελιτζάνες (φλάσκες) να βαρέσουν τον μανάβη.

♣ Με Γεροβασίλη και Παπακώστα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, απορώ γιατί υπάρχει τόση ανησυχία για τη δημόσια ασφάλεια. Απορώ.

♣ Το να κάνει κήρυγμα ο Τσακαλώτος στη ΝΔ είναι σαν να ακούς τον Πολάκη να διαβάζει ποίηση.

♣ Καταψηφίζουν τις συ­νταγματικές αλλαγές οι βουλευτές της αντιπολίτευσης στα Σκόπια. Τι έγινε; Ήταν λίγα τα λεφτά ή… έδωσαν περισσότερα οι απέναντι;

♣ Συγγνώμη, αλλά με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα είναι βέβαιος ο Μητσοτάκης πως θέλει να γίνει πρωθυπουργός; Συμφωνεί και ο… ψυχολόγος του;

♣ Στην κυβέρνηση κάνουν ό,τι μπορούν για να βγει αυτοδύναμη κυβέρνηση η ΝΔ. Μπορούν και καλύτερα ή… μόνο αυτό;

Κίνηση αποφασιστικότητας, λέει, η απόφαση του Τσίπρα να αναλάβει και το ΥΠΕΞ. Ναι, τόση αποφασιστικότητα, αυτός κι ο καπετάνιος του «Τιτανικού», όταν «έσκασε» πάνω στο παγόβουνο.

♣ Έχεις και τον Θ. Τζήμερο, που βγαίνει κάθε τόσο κι εξηγεί τι θα έκανε αν ήταν πρωθυπουργός. Κατά το… αν η γιαγιά μου είχε κεραίες θα ήταν τρόλεϊ!

♣ Σύμφωνα με το πόρισμα του εμπειρογνώμονα, το Μάτι θα μπορούσε να είχε εκκενωθεί και να γλιτώσουν οι 99 άνθρωποι. Οι αρμόδιοι έβλεπαν «My style rocks» και ξεχάστηκαν.

♣ Δηλαδή, στις εθνικές εκλογές θα είναι υποψήφιοι Λεβέντης, Βαρουφάκης, Βελόπουλος και Φαήλος. Μάρτη θα έχουμε Απόκριες και τον… Μάη Κούλουμα.

♣ Ο Πολάκης δεν είναι ικανοποιημένος με την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα της ελληνικής δικαιοσύνης. Σε σύγκριση με αυτήν της… Βορείου Κορέας;

♣ Προς το παρόν οι υπουργοί προαναγγέλλουν διώξεις πολιτικών αντιπάλων τους. Όπου να ’ναι, θα κάνουν οι ίδιοι αυτοπροσώπως τις… συλλήψεις.

♣ Ο Κουβέλης κατηγορεί τη Φώφη γιατί δεν ακολουθεί το παράδειγμά του. Μα, πόσοι άνθρωποι χρειάζονται τέλος πάντων για να… τινάξουν τα χαλιά στο Μαξίμου;

«Υπάρχουν οι προϋποθέσεις ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές», δήλωσε ο Π. Σκουρλέτης. Ό,τι κι αν πίνει, να το σταματήσει, έχει λήξει προ πολλού.

♣ Την ανάγκη ίδρυσης νέου κεντροδεξιού κόμματος με ευρωπαϊκό προσανατολισμό επισημαίνει ο Α­ντώναρος. Η πίτσα να ’χει και μπέικον ή μόνο πεπερόνι;

♣ Να σταματήσουν τα συντροφικά μαχαιρώματα στον ΣΥΡΙΖΑ ζητάει ο Παπαδημούλης. Σωστά. Όταν… τρώνε δεν μιλάνε!

♣ Περισσότερες διώξεις έχει ο Μυλόπουλος για τα «έργα» του στο Αριστοτέλειο, από ό,τι εγώ κλήσεις από τη δημοτική αστυνομία για παράνομο παρκάρισμα.

♣ Κάλεσε ο εισαγγελέας τη Δούρου ως ύποπτη για την πυρκαγιά στο Μάτι, αλλά εκείνη λέει πως δεν έχει καμιά ευθύνη. Πιθανό να τη φώναξε να πιουν μαζί καφέ.

♣ Κακοήθειες είναι το ότι με τόσους εφοπλιστές που έχει παντρευτεί η Έλλη Στάη, σε λίγο θα κυκλοφορεί με σημαία Παναμά ή Μάλτας!

♣ Νέοι πτυχιούχοι φεύγουν σε Γερμανία, Αγγλία, Ολλανδία, κ.α., συνταξιούχοι πάνε Βουλγαρία. Στο τέλος, στη χώρα θα μείνουν ο Πολάκης με τον Αρναούτογλου.


Σχολιάστε εδώ