Παρουσίαση βιβλίου: “ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ” της Μανίνας Ζουμπουλάκη

Παρουσίαση βιβλίου: “ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ” της Μανίνας Ζουμπουλάκη

Ο Δήμος Ρόδου, το Διεθνές Κέντρο Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου – Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μανίνας Ζουμπουλάκη με τίτλο ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ.

Ημερομηνία: Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018
Ώρα: 20:00
Χώρος: Rock n’ Roll Music Diner (Πλατεία Αρίωνος) στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου  

Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με τη σκηνοθέτιδα και σεναριογράφο Όλγα Μαλέα και θα αποκαλύψει χρήσιμα μυστικά συγγραφής.
Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η ηθοποιός Σουσάνα Καρδούλια.


Το βιβλίο

Η Δώρα, με τη μυστήρια ικανότητα να «βλέπει» μέσα στα κεφάλια των ανθρώπων, δεν θέλει καθόλου να ασχοληθεί με τις δολοφονίες των άστεγων της Αθήνας – αλλά μπλέκει χωρίς να το καταλάβει, ενώ ξεναγεί στην πόλη μια παρέα γυναικών από τη Σουηδία. Η μία από τις γυναίκες δεν είναι απλή τουρίστρια, κουβαλάει ένα παλιό, αβάσταχτο έγκλημα και η Δώρα δεν μπορεί να το αγνοήσει, καθώς φαίνεται να είναι το πρώτο στη σειρά…
Βουτάει με τα μούτρα σε μια «εποχή δολοφόνων» όπου όλοι της φαίνονται ύποπτοι, και κυρίως ο ‘Αρης, ο νεαρός φίλος της κόρης της.
Στην πορεία θα μαλώσει, θα χάσει τον Έρωτα, θα ερωτευτεί… Και οι δολοφονίες των αστέγων πολλαπλασιάζονται, ενώ η Δώρα προσπαθεί να βγάλει άκρη με αυτά που συμβαίνουν αλλά και με όσα της λένε οι άνθρωποι γύρω της.
Όλοι της λένε ψέματα και όλοι της ζητάνε να ακούσει προσεκτικά, να «ακούσει» την αλήθεια πίσω από το ψέμα…

Μια σύγχρονη, γρήγορη αστυνομική ιστορία, που τρέχει μαζί με την Αθήνα, μαζί με την ομορφιά και την ασχήμια της, με τα ανθρώπινα τοπία της και τα προβλήματά της. Μια ηρωίδα που ανασαίνει, ερωτεύεται, βλέπει και ακούει δίπλα μας… Μια συγγραφέας που γράφει στον καιρό της, για τον καιρό της…

Λίγα λόγια για την συγγραφέα

Γεννήθηκα το 1960, μεγάλωσα στην Καβάλα, και γράφω από πετριά – βιβλία (14 βιβλία και 9 μυθιστορήματα), σενάρια, άρθρα (Elle, Athens Voice, Home), θεατρικά και μιούζικαλ.
Στον ελεύθερο χρόνο μου διδάσκω «πώς να γράψεις» σε άτομα συμπαθητικά που μια μέρα θα γράψουν το Μεγάλο Ελληνικό Μυθιστόρημα.
Ζω (προς το παρόν) στην Αθήνα, είμαι παντρεμένη και έχω τρία παιδιά…


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Κατηγορία: Ελληνική Λογοτεχνία, Αστυνομικό
ΙSBN: 978-960-569-868-3


Σχολιάστε εδώ