Απάντηση Κουίκ σε Καμμένο: Βρίσκομαι στην Αίγυπτο υπηρετώντας την εξωτερική πολιτική που χαράσσει ο Τσίπρας

Απάντηση Κουίκ σε Καμμένο: Βρίσκομαι στην Αίγυπτο υπηρετώντας την εξωτερική πολιτική που χαράσσει ο Τσίπρας

Την απάντηση του στον Πάνο Καμμένο, έδωσε ο Τέρενς Κουίκ από την Αίγυπτο που βρίσκεται.

«Βρίσκομαι στην Αίγυπτο ως υφυπουργός Εξωτερικών, υπηρετώντας την εξωτερική πολιτική της πατρίδας μου, όπως τη χαράσσει ο πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή μας» δήλωσε μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου Σάμεχ Σούκρι στο Κάιρο, ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ.

Αυτή η αποστροφή του κ. Κουίκ θεωρήθηκε έμμεση απάντηση στον επικεφαλής των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο για όσα εκείνος είπε εναντίον του ίδιου του βουλευτή του κόμματος από το βήμα του Εθνικού Συμβουλίου.

Ο κ. Κουίκ μετέφερε στον Αιγύπτιο υπουργό Εξωτερικών τους χαιρετισμούς του Πρωθυπουργού και υπουργού Εξωτερικών Αλέξη Τσίπρα, με τον οποίο εξάλλου είχε πρόσφατα συναντηθεί στην τριμερή κορυφής που πραγματοποιήθηκε στην Ελούντα της Κρήτης. Του μετέφερε, επίσης, όπως τόνισε, το μήνυμα ότι η συνεργασία της Ελλάδας με την Αίγυπτο είναι πολύτιμη στον ανυποχώρητο στόχο για την προώθηση των διμερών σχέσεων σε όλα τα επίπεδα και στα πολύ σημαντικά ζητήματα που συζητώνται σε τριμερές επίπεδο με την Κύπρο, όπως βεβαιώθηκε και στην πρόσφατη τριμερή Κορυφής.

Αναλυτικά στο iefimerida.gr


Σχολιάστε εδώ