BOHEMIAN RHAPSODY – “We Will Rock You” 1η Νοεμβρίου

BOHEMIAN RHAPSODY – “We Will Rock You” 1η Νοεμβρίου

Το έργο

To Bohemian Rhapsody είναι μια ωδή στους Queen, τη μουσική τους και τον ξεχωριστό τραγουδιστή τους Φρέντι Μέρκιουρι. O Φρέντι αψήφησε τα στερεότυπα και τους συμβιβασμούς για να γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες του πλανήτη. Η ταινία ακολουθεί τη ραγδαία άνοδο της μπάντας μέσα από τα εμβληματικά τραγούδια και τον επαναστατικό τους ήχο. Γνωρίζουν απαράμιλλη επιτυχία, αλλά σε μια απροσδόκητη τροπή ο Φρέντι, περιτριγυρισμένος από κακές επιρροές, παρατάει τους Queen για να κάνει σόλο καριέρα. Έχοντας υποφέρει πολύ χωρίς τους Queen, καταφέρνει να επανενωθεί μαζί τους λίγο πριν τη συναυλία «Live Aid». Ενώ έχει μόλις διαγνωσθεί ως φορέας του AIDS, ο Φρέντι οδηγεί με γενναιότητα την μπάντα σε μία από τις καλύτερες συναυλίες στην ιστορία της ροκ μουσικής. Οι Queen αφήνουν μια κληρονομιά που συνεχίζει να εμπνέει τους ασυμβίβαστους, τους ονειροπόλους και τους λάτρεις της μουσικής μέχρι και σήμερα.


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: ΝΤΕΞΤΕΡ ΦΛΕΤΣΕΡ
Σενάριο: ΑΝΤΟΝΙ ΜΑκΚΑΡΤΕΝ
Ηθοποιοί: ΤΟΜ ΧΟΛΑΝΤΕΡ, ΡΑΜΙ ΜΑΛΕΚ, ΑΛΕΝ ΛΙΤΣ, ΜΠΕΝ ΧΑΡΝΤΙ, ΛΟΥΣΙ ΜΠΟΪΝΤΟΝ, ΜΑΪΚ ΜΑΓΙΕΡΣ, ΤΖΟΖΕΦ ΜΑΤΖΕΛΟ, ΓΚΟΥΙΛΙΜ ΛΙ, ΕΪΝΤΑΝ ΓΚΙΛΕΝ
Διάρκεια: 135′
Πρεμιέρα: Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018
Είδος ταινίας: Μουσική, Βιογραφική

Επίσημο site: https://www.foxmovies.com/movies/bohemian-rhapsody


TRAILER

 


Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση του Ράμι Μάλεκ σε Φρέντι Μέρκιουρι.


Δείτε πως δημιουργήθηκε ένας από τους πιο δημοφιλείς ρυθμούς στην ιστορία της ροκ, δυο χτυπήματα ποδιών και ένα παλαμάκι σε επανάληψη, έμπνευση του κιθαρίστα των Queen, Μπράιαν Μέι, που ήθελε ο κόσμος των συναυλιών να συμμετέχει ενεργά στην μουσική τους παράσταση.

 We will rock you!

Πηγή: VILLAGE, 20th Century FOX

 

 


Σχολιάστε εδώ