Μπείτε στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» με τρία απλά βήματα και χαρίστε χιλιάδες παιδικά χαμόγελα

Μπείτε στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» με τρία απλά βήματα και χαρίστε χιλιάδες παιδικά χαμόγελα

-Συμμετέχουμε όλοι κι εφέτος στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων
Tρία απλά βήματα για να μπείτε στην «Ομάδα Προφοράς ΟΠΑΠ» – Κι εφέτος ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας για την ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων
Κι εφέτος παίζουμε όλοι για τα  παιδιά – Πώς θα μπείτε στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ»

Η «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι κι εφέτος και θέλει να σκοράρει για τα παιδιά! Κάθε λεπτό προστίθενται νέα μέλη και όλοι μαζί ενώνουν τις δυνάμεις τους για να συμβάλουν στο σημαντικό έργο ανακαίνισης των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού», που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ.

Όλοι μπορούμε να συμμετάσχουμε στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή στο κινητό μας τηλέφωνο ή tablet (Google Play και App Store). Μέσω του app συμμετέχουμε σε δοκιμασίες, που «ξεκλειδώνουν» σταδιακά μέχρι την ημέρα διεξαγωγής του Μαραθωνίου. Όσο περισσότερο παίζουμε, τόσο ο ΟΠΑΠ αυξάνει το ποσό που θα προσφέρει στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων, το οποίο αποτελεί ένα μόνο μέρος της συνολικής επένδυσής του στο έργο.

Με τρία απλά βήματα μπορούμε όλοι να μπούμε στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» και να αυξήσουμε το ποσό που θα προσφέρει ο ΟΠΑΠ:

• Κατεβάζουμε την εφαρμογή

• Παίζουμε στις δοκιμασίες

• Ο ΟΠΑΠ προσφέρει

Δείτε πώς μπορείτε να παίξετε και να προσφέρετε δωρεάν:

Ο ΟΠΑΠ υλοποιεί το έργο ανακαίνισης των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας από το 2014, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητάς του. Έως σήμερα έχει ολοκληρωθεί το 50% της ανακαίνισης, αλλάζοντας την εικόνα των δύο νοσοκομείων και  δημιουργώντας ένα ευχάριστο περιβάλλον για τους μικρούς ασθενείς. Συνολικά έχουν παραδοθεί 22 έργα ανακαίνισης, μεταξύ των οποίων 15 νοσηλευτικές μονάδες, συνολικής έκτασης 9.230 τ.μ. και δυναμικής 321 κλινών.


Σχολιάστε εδώ