Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής και γενέθλια του διατροφολόγου Δρ Δημήτρη Γρηγοράκη πάνε μαζί!

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής και γενέθλια του διατροφολόγου Δρ Δημήτρη Γρηγοράκη πάνε μαζί!

Το αδιαχώρητο επικράτησε στον πεζόδρομο Δελφών στο Κολωνάκι όπου πλήθος κόσμου παραβρέθηκε και φέτος στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής 2018.

Η Επιστημονική Ομάδα «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» με επικεφαλής το γνωστό διατροφολόγο Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη σε συνεργασία με την Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία, γιόρτασε με μία μεγαλοπρεπή ολοήμερη διαδραστική εκδήλωση και με ένα πολύ κεφάτο πάρτι!

Για 12η συνεχή χρονιά, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής την Τρίτη 16 Οκτωβρίου διοργανώθηκαν στον πεζόδρομο της οδού Δελφών στο Κολωνάκι εκδηλώσεις με κεντρικό σύνθημα «Βελτιώνω τη διατροφή μου: Βελτιώνω τη ζωή μου!».

Το πρωί της Τρίτης 16/10 επιστήμονες διατροφολόγοι, πραγματοποίησαν δωρεάν λιπομέτρηση στους περαστικούς και τους ενημέρωσαν σχετικά με τα οφέλη της σωστής και ποιοτικής διατροφής.

Το ίδιο βράδυ, σε μία ξεχωριστή εκδήλωση στο Café-Coctail Bar “COVIAR ” στο Κολωνάκι, διακεκριμένοι ομιλητές κατέθεσαν την άποψη τους σχετικά με την αναγκαιότητα και τους τρόπους βελτίωσης της διατροφής.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι: Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης – Διατροφολόγος, Διδάκτωρ Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Δρ. Κατερίνα Σκενδέρη – Μέλος ΕΔΙΠ Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και  Έλλη Σπυροπούλου – Δημοσιογράφος/Πρόεδρος ΑΜΚΕ “ΜΑΧΗ για τα αυτοάνοσα νοσήματα”.

Πλήθος εκλεκτών προσωπικοτήτων του πολιτικού, καλλιτεχνικού, επιχειρηματικού και επιστημονικού κόσμου προσήλθε προκειμένου να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής μαζί με το γνωστό Διατροφολόγο Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη και φυσικά για να του ευχηθεί για τα γενέθλια του, τα οποία συμπίπτουν ακριβώς την ίδια ημέρα. Στη συνέχεια της βραδιάς, ο ίδιος μαζί με εκλεκτούς φίλους, αλλά και τους συνεργάτες του έσβησε τα (πολυάριθμα!) κεριά της πενταόροφης (διαιτητικής!) τούρτας γενεθλίων.

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν: η συγγραφέας Χρυσηίδα Δημουλίδου, οι ηθοποιοί Ελένη Φιλίνη και Θάνος Καληώρας, η «σιδηρά» κυρία των δημοσίων σχέσεων Λόλα Νταιφά, ο σεξολόγος Θάνος Ασκητής μαζί με τη σύζυγο του, η επιχειρηματίας Κατερίνα Νικολίτση, η συγγραφέας Ιωάννα Λάκκα, η νευροψυχολόγος Βίβιαν Βλάχου, εκπρόσωποι εταιριών τροφίμων και πλήθος άλλων εκλεκτών προσωπικοτήτων.

ΛΟΛΑ ΝΤΑΪΦΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ, ΘΑΝΟΣ ΑΣΚΗΤΗΣ, ΙΩΑΝΝΑ ΛΑΚΚΑ

 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΙΤΣΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ, ΤΖΟΥΛΙΑ ΝΟΒΑ

 

ΘΑΝΟΣ ΚΑΛΗΩΡΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ, ΧΡΥΣΗΙΔΑ ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ


Σχολιάστε εδώ
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!