Η πρώτη δήλωση Κοτζιά: Κάναμε μια συμφωνία με την ΠΓΔΜ και εγώ έγινα πρώην υπουργός

Η πρώτη δήλωση Κοτζιά: Κάναμε μια συμφωνία με την ΠΓΔΜ και εγώ έγινα πρώην υπουργός

Διανθισμένη με… πικρό χιούμορ ήταν η πρώτη δημόσια δήλωση του Νίκου Κοτζιά, 24 ώρες μετά την θυελλώδη παραίτησή του.

«Κάναμε μια συμφωνία με την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας και εγώ έγινα πρώην υπουργός» είπε ο Ν. Κοτζιάς στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος στην έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της πολιτικής κίνησης «ΠΡΑΤΤΩ» της οποίας είναι επικεφαλής. 

Σε ερώτηση για το ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις, ο τέως, πλέον, υπουργός Εξωτερικών απάντησε ότι «αυτό θα συζητήσουμε τώρα συλλογικά».

Η συνεδρίαση -που είναι κλειστή – διεξάγεται στα γραφεία της Κίνησης στην Πλάκα και πρόκειται να εκτιμήσει τα επόμενα βήματα μετά την παραίτηση του Ν. Κοτζιά από την θέση του υπουργού Εξωτερικών. Στην συνεδρίαση φέρεται να έχει προσέλθει μόνο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργία Γεννιά (Α’ Πειραιώς) αλλά όχι και ο Νίκος Τόσκας.

Πληροφορίες που ήθελαν να δίνουν το «παρών» και άλλοι βουλευτές, δεν διαψεύδονται καθώς ο μεν Γιάννης Καραγιάννης (Ιωαννίνων) βρίσκεται στη Γενεύη στην παγκόσμια διακοινοβουλευτική IPU ενώ αύριο πρωί πετάει για Λονδίνο, ο δε Γιώργος Ντζιμάνης (Κοζάνης) είναι καθ’ οδόν για την εκλογική του περιφέρεια.

«Κάναμε μια συμφωνία με την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας και εγώ έγινα πρώην υπουργός» είπε ο Ν. Κοτζιάς στους δημοσιογράφους

Πηγή: iefimerida.gr


Σχολιάστε εδώ