Οι στόχοι της Δύναμης Ελληνισμού

Οι στόχοι της Δύναμης Ελληνισμού

Να αποτελέσουν τον εν δυνάμει κυβερνητικό εταίρο της Νέας Δημοκρατίας μετά τις επόμενες εκλογές φιλοδοξούν οι επικεφαλής της Δύναμης Ελληνισμού, με το σκεπτικό ότι είναι ιδεολογικά εγγύτεροι συγκριτικά με το Κίνημα Αλλαγής ή το Ποτάμι και την Ένωση Κεντρώων.

Απαραίτητη προϋπόθεση προκειμένου ο νέος πολιτικός φορέας να μπορεί να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στις μετεκλογικές εξελίξεις, να υπερβεί στις εκλογές το όριο του 3% και να είναι στην επόμενη Βουλή. Δευτερεύουσα, αλλά εξίσου βασική προϋπόθεση, ο Κυρ. Μητσοτάκης, στην περίπτωση που δεν εξασφαλίσει την αυτοδυναμία, αντί για το ΚΙΝΑΛ και τη Φ. Γεννηματά να προτιμήσει να συνεργαστεί με τη Δύναμη Ελληνισμού και τους Τ. Μπαλτάκο και Δ. Καμμένο. Αρκετά αν, εφόσον και υπό προϋπόθεση…

Σύμφωνα με τους επικεφαλής του φορέα, στον πολιτικό χάρτη η Δύναμη Ελληνισμού τοποθετείται στον χώρο μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και Χρυσής Αυγής, από όπου φιλοδοξεί να αντλήσει ψηφοφόρους. Στόχος τους είναι να προσεγγίσουν και να πείσουν όσους Νεοδημοκράτες είναι απογοητευμένοι ή δεν πιστεύουν στον Κυρ. Μητσοτάκη και αναζητούν άλλη κομματική στέγη.

Αλλά και όσους στις προηγούμενες εκλογές ψήφισαν Χρυσή Αυγή και είναι εγκλωβισμένοι, μη έχοντας ως τώρα εναλλακτική λύση. Υπολογίζουν ακόμη και σε όσους ψηφοφόρους εγκατέλειψαν ή πρόκειται να εγκαταλείψουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Π. Καμμένου.

Βασικοί πυλώνες της ιδεολογίας του νέου κόμματος είναι η πατρίδα, η θρησκεία και η δημόσια ασφάλεια και ως εκ τούτου εκεί θα πέσει το κύριο βάρος της επιχειρηματολογίας των στελεχών του.

Φωτο: http://newpost.gr


Σχολιάστε εδώ