Όταν ο υπουργός Άμυνας γράφει στα παλιά του τα παπούτσια πρωθυπουργό και ΥΠΕΞ…

Όταν ο υπουργός Άμυνας γράφει στα παλιά του τα παπούτσια πρωθυπουργό και ΥΠΕΞ…

♣ Όταν ο υπουργός Άμυνας γράφει στα παλιά του τα παπούτσια πρωθυπουργό και ΥΠΕΞ και κάνει προσωπική εξωτερική πολιτική, δεν είναι διχογνωμία στην κυβέρνηση, αλλά… έλλειψη οργάνωσης στο τσίρκο.

♣ Όσοι ανησυχούν ότι το αλαλούμ στην κυβέρνηση πλήττει τη διεθνή αξιοπιστία της χώρας, θεωρούν ως δεδομένο ότι η χώρα… είχε αξιοπιστία.

♣ Νηφάλια και υπεύθυνη η στάση της Ελλάδας ένα­ντι της Τουρκίας, λέει ο Κοτζιάς. Έτσι εξηγείται γιατί τα αντιτορπιλικά της φτάνουν μόνο μέχρι τη Μύκονο.

♣ Ενώ αν ήταν παρορμητική και ανεύθυνη, θα έριχναν άγκυρα στο Πόρτο Χέλι. Και παραγάδι στα Κύθηρα.

♣ Εναλλακτικό σχέδιο για τη λύση του Σκοπιανού πρότεινε στις ΗΠΑ ο Καμμένος. Δηλαδή; Αντί να «πουλήσουμε» μία και καλή τη Μακεδονία, να τη δώσουμε με leasing!

♣ Τσίπρας και Κοτζιάς στην Αθήνα, Αναστασιάδης στη Λευκωσία. Τη βλέπω οσονούπω την Κύπρο επαρχία των Αδάνων. Την Πάφο επίνειο του Εσκί Σεχίρ.

Ανησυχούν στην Ευρώπη για τη νέα κρίση στις ελληνικές τράπεζες. Προφανώς δεν έχουν μάθει ότι πλέον του τραπεζικού συστήματος προΐσταται ο Φλα­μπουράρης.

♣ Κακοήθειες ότι όπου πάει ο Κοτζιάς μαζεύουν και τις χαρτοπετσέτες. Όπου βρει χαρτί το… υπογράφει!

♣ Εκπλήσσονται ορισμένοι με τις καταγγελίες ότι η ΕΡΤ είναι υπό τον ασφυκτικό έλεγχο του Ν. Παππά. Μέχρι πρότινος τι νόμιζαν; Ότι λειτουργεί ελεύθερη και ανεξάρτητη;

♣ Εισαγγελέας θα ερευνήσει για τυχόν σκάνδαλο με τα κονδύλια για τους πρόσφυγες. Ελπίζω να μην είναι κανένας ανιψιός ή… μπατζανάκης της Β. Θάνου.

♣ Λένε του Ν. Παππά ότι στην ΕΡΤ υπάρχουν σπατάλες, φατρίες, αδιαφάνεια και εκείνος απαντά ότι στο κυλικείο έχει… φρέσκες τυρόπιτες!

♣ Την ανάγκη… ορεινής (!) πολιτικής στη χώρα επισήμανε από την Άρτα ο Κυριάκος. Ορθώς σκεπτόμενος ότι μόλις αναλάβει οι μισοί Έλληνες θα… πάρουν τα βουνά.

♣ Και μόλις πάρουμε τις αποζημιώσεις από τη Γερμανία για τους ναζί θα αρχίσουμε να ζητάμε από την Τουρκία για τους Σελτζούκους Τούρκους.

♣ Από την Ιταλία για τους Ενετούς και τους Φράγκους, από την Ουγγαρία για τους Δωριείς.

Στην κυβέρνηση, αφού άφησαν να βγουν για λόγους υγείας με πλαστά χαρτιά δεκάδες φυλακισμένοι, τώρα ψάχνουν για ποιον λόγο βγήκαν. Και αν είχαν γρίπη ή μαγουλάδες.

♣ Μηδενική αξία είχε η εταιρεία που αγόρασε η ΔΕΗ από άνθρωπο του Ζάεφ. Δηλαδή, για να (μας) πάρουν τη Μακεδονία πληρώσαμε κι από πάνω; Και κερατάδες και χρεωμένοι…

♣ Ο Καμμένος στήνει αμερικανικές βάσεις σε πόλεις και χωριά, ο «Ρουβίκωνας» φτιάχνει παραρτήματα στα πανεπιστήμια. Για χώρα της υποσαχάριας Αφρικής δεν τα πάμε και τόσο άσχημα.

♣ Ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Σγουρίδης έχει στα χέρια του μυστικές έρευνες όπου προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ. Και το λένε οι γιατροί: Το αλκοόλ ανεβάζει το σάκχαρο και ρίχνει τη λίμπιντο.

♣ Έχει και ένα… θετικό ο νόμος Παρασκευόπουλου: Με τόσες αποφυλακίσεις θα αδειάσουν θέσεις στις φυλακές της χώρας. Για την περίπτωση που… χρειαστούν στο μέλλον.

♣ Μειώνουν τις ώρες εργασίας στο Δημόσιο, κόβουν μαθήματα από τα σχολεία. Όσο να πεις, στην πρώτη φορά Αριστερά μια έφεση στην τεμπελιά την έχουν!

Ο άλλος μέθυσε και μπούκαρε με το ΙΧ του στο προαύλιο της Βουλής. Σιγά. Άλλοι μπαίνουν και πιο μέσα, ψηφίζουν κιόλας.

♣ Σύμφωνα με έκθεση της CIA, ο Χίτλερ ήταν «αμφισεξουαλικός» με «σαδομαζοχιστική φύση». Γιατί μέχρι τώρα τι πιστεύαμε πως ήταν;

♣ Στρέιτ οικογενειάρχης, που τις Κυριακές πήγαινε εκκλησία κι έπαιζε πρέφα στο καφενείο του Χανς;

♣ Ο υπουργός Σταθάκης απορεί γιατί η ΝΔ θυμήθηκε τώρα την αγορά της εταιρείας από τα Σκόπια. Συμπέρασμα: Αν κλέψεις και δεν σε πιάσουν επ’ αυτοφώρω… είσαι αθώος.

♣ Κακά τα ψέματα. Αν δεν ήταν ο Καμμένος, να βάλει πλάτη, Παππάς, Τζανακόπουλος, Φίλης και πολλοί άλλοι τώρα θα έπαιζαν τάβλι στους καφενέδες της πλατείας Εξαρχείων.

♣ Τους υπαλλήλους της ΕΥΠ λυπάμαι, που είναι αναγκασμένοι να ακούν τα τηλέφωνα του Λαφαζάνη. Επίδομα ανθυγιεινής εργασίας παίρνουν;

♣ 13 μόλις νεκροί σε 444 τροχαία τον Σεπτέμβριο. Χάλια. Ούτε… 5% ευστοχία!


Σχολιάστε εδώ