Χορεύοντας με τον Εχθρό – Dance with the Enemy

Χορεύοντας με τον Εχθρό – Dance with the Enemy


Συγγραφέας
Ρομπ Σινκλέρ
Μετάφραση
Χριστίνα Ριζοπούλου


Τον Καρλ Λόγκαν τον θέλεις δίπλα σου, όχι απέναντί σου…
Ο Καρλ Λόγκαν ήταν ο τέλειος πράκτορας. Μοναχικός. Χωρίς πραγματικούς φίλους και οικογένεια. Εκπαιδευμένος να αντιμετωπίζει κάθε κατάσταση ψυχρά και αποτελεσματικά, χωρίς κανένα συναίσθημα.
Αλλά ο Λόγκαν δεν είναι πλέον αυτός που ήταν. Η ζωή του άλλαξε για πάντα πέντε μήνες πριν, όταν αιχμαλωτίστηκε, βασανίστηκε και έφτασε στο κατώφλι του θανάτου από έναν από τους πιο βίαιους τρομοκράτες στον κόσμο, τον Γιουσέφ Σελίμ.
Όταν ο Σελίμ επανεμφανίζεται μυστηριωδώς στο Παρίσι, και συνδέεται με την απαγωγή του υπουργού Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, ο Λόγκαν οσμίζεται την ευκαιρία του για εκδίκηση. Καταδιώκοντας ανελέητα τον εχθρό του, χωρίς να έχει συναίσθηση της καταστροφής που αφήνει στο πέρασμά του, ο Λόγκαν πιάνεται όλο και περισσότερο στον ιστό ψεμάτων και εξαπάτησης που περιβάλλει την απαγωγή.
Και τελικά, μαθαίνει τι ακριβώς σημαίνει να χορεύεις με τον εχθρό…

Το πρώτο βιβλίο της best selling σειράς Ο Εχθρός είναι ένα καθηλωτικό μυθιστόρημα, γεμάτο δράση, αγωνία και ανατροπές.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Ρομπ Σινκλέρ είναι ο συγγραφέας της εξαιρετικά επιτυχημένης σειράς μυθιστορημάτων Ο Εχθρός, με ήρωα τον Καρλ Λόγκαν, καθώς και της σειράς κατασκοπικών θρίλερ με κεντρικό χαρακτήρα τον Τζέιμς Ράικερ.
Οι πωλήσεις των βιβλίων του ξεπερνούν ήδη τα πεντακόσιες χιλιάδες αντίτυπα. Πολλοί κριτικοί έχουν χαρακτηρίσει το έργο του ισάξιο με αυτό κορυφαίων συγγραφέων του είδους, συμπεριλαμβανομένων των Λη Τσάιλντ και Βινς Φλιν.
Ο Ρομπ άρχισε να γράφει το 2009, όταν έδωσε στη βιβλιοφάγο σύζυγό του την υπόσχεση ότι μπορούσε να γράψει ένα θρίλερ που θα ήταν αδύνατον να το αφήσει κανείς από τα χέρια του πριν το τελειώσει.
Έχει εργαστεί για δεκατρία χρόνια σε μια διεθνή λογιστική εταιρεία, αφότου αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ, το 2002, με ειδίκευση στη διερεύνηση οικονομικών απατών, τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο.
Σήμερα έχει αφοσιωθεί εξολοκλήρου στη συγγραφή. Καταγόμενος από τη βορειοανατολική Αγγλία, έχει ζήσει και εργαστεί σε αρκετές αγχωτικές και πολύβουες πόλεις, μεταξύ των οποίων και η Νέα Υόρκη, ενώ σήμερα έχει εγκατασταθεί στα Γουέστ Μίντλαντς με τη σύζυγο και τους γιους του.


ΕΚΔΟΣΕΙΣ BELL

Κατηγορία: Ξένη Λογοτεχνία, Αστυνομικό, Περιπέτεια
ISBN: 978 960 507 120 2


Σχολιάστε εδώ