Ο Ράιαν Γκόσλινγκ είναι “Ο Πρώτος Άνθρωπος” – “First Man”

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ είναι “Ο Πρώτος Άνθρωπος” – “First Man”

To έργο

Μετά την βραβευμένη με έξι Όσκαρ επιτυχία της ταινίας “La La Land” ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Ντέιμιεν Σαζέλ και ο υποψήφιος για Όσκαρ Ράιαν Γκόσλινγκ συνεργάζονται εκ νέου στην ταινία της Universal Pictures “Ο Πρώτος Άνθρωπος”, που αφηγείται την καθηλωτική ιστορία σχετικά με την αποστολή που οργάνωσε η NASA ώστε να προσγειωθεί ένας άνθρωπος στο φεγγάρι κι επικεντρώνεται στον Νιλ Άρμστρονγκ και την περίοδο 1961-1969.

Μια κατάθεση ψυχής, σε πρώτο πρόσωπο, βασισμένη στο βιβλίο του Τζέιμς Ρ. Χάνσεν, «First Man: A Life of Neil A. Armstrong» η ταινία πραγματεύεται τις θυσίες και το κόστος-τόσο του Άρμστρονγκ όσο και του έθνους-μιας από τις πλέον επικίνδυνες αποστολές στην ιστορία.

Ο «Πρώτος Άνθρωπος» αποκαλύπτει την ιδιωτική ζωή του παγκόσμιου ήρωα και τις άγνωστες μέχρι τώρα πτυχές του χαρακτήρα του, ενώ βασίζεται στην λεπτομερή βιογραφία του αστροναύτη. Ο ίδιος ο Άρμστρονγκ ήταν ένας πολύ ιδιωτικός και απομονωμένος άνθρωπος, και λίγο πριν πεθάνει στις 25 Αυγούστου 2012, είχε προλάβει να δώσει το πράσινο φως στους παραγωγούς για το ξεκίνημα της ταινίας.


Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Damien Chazelle
Σενάριο: Josh Singer – Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του James R. Hansen
Ηθοποιοί: Ryan Gosling, Claire Foy, Jason Clarke, Pablo Schreiber, Christopher Abbott, Kyle Chandler
Διάρκεια: 141′
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018

Επίσημο Site: https://www.firstman.com/


TRAILER

Πηγή: VILLAGE CINEMAS

 


Σχολιάστε εδώ