Κρεμλίνο: Σε εξέλιξη οι προετοιμασίες για την επίσκεψη Τσίπρα στη Ρωσία

Κρεμλίνο: Σε εξέλιξη οι προετοιμασίες για την επίσκεψη Τσίπρα στη Ρωσία

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προετοιμασίες για την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη Ρωσία, σύμφωνα με το Κρεμλίνο. Ο Πεσκόφ δήλωσε πως οι επαφές θα γίνουν τον χειμώνα.

Οι προετοιμασίες για την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη Ρωσία, είναι σε εξέλιξη, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ. Ο ίδιος δήλωσε ότι οι επαφές θα γίνουν τον χειμώνα.

Πηγές στην ελληνική κυβέρνηση είχαν αναφερθεί χτες στην πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα να επισκεφτεί τη Ρωσία τον φετινό χειμώνα.

«Πράγματι, οι εργασίες για την επίσκεψη του Τσίπρα είναι σε εξέλιξη, πράγματι, τέτοιες επαφές προετοιμάζονται. Θα γίνει τον χειμώνα, προσμένουμε αυτές τις επαφές», δήλωσε ο Πεσκόφ, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Κυβερνητική πηγή από την Ελλάδα μιλώντας στο Sputnik, είχε πει πως «η προκαταρκτική ημερομηνία της επίσκεψης έχει τεθεί για τις 12 Δεκεμβρίου», συμπληρώνοντας πως ο πρωθυπουργός ελπίζει σε συνάντηση με τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν.

Η ίδια πηγή επισήμανε πως στις 5 Δεκεμβρίου θα συνεδριάσει η ελληνο-ρωσική επιτροπή συνεργασίας για ζητήματα Οικονομίας, Βιομηχανίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας.

Πηγή+φωτο: sputniknews.gr


Σχολιάστε εδώ