ΕΚΘΕΣΗ: Φθινοπωρινή Κατοικία 2018

ΕΚΘΕΣΗ: Φθινοπωρινή Κατοικία 2018

Ανανεωμένη, σύγχρονη και πλούσια σε καινοτόμες προτάσεις και έξυπνες λύσεις, η Φθινοπωρινή Κατοικία 2018 ανοίγει τις πόρτες της από τις 13 έως τις 21 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό. Σχεδιασμένη για να καλύψει όλες τις ανάγκες για το σπίτι και τον κήπο, η μεγαλύτερη και πληρέστερη έκθεση για το σπίτι υποδέχεται τους επισκέπτες της με υψηλής αισθητικής προτάσεις διακόσμησης, επίπλωσης και εξοπλισμού για κάθε τύπου κατοικία.

Με μια βόλτα στην Φθινοπωρινή Κατοικία 2018, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν ειδικά επιλεγμένους εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό που πρωταγωνιστούν στην κατασκευή και εμπορία επίπλων. Έτσι, ο επισκέπτης πετυχαίνει τιμές ειδικά χαμηλές για την έκθεση, προνομιακούς όρους και εκπτωτικές ευκαιρίες και ανανεώνει, βελτιώνει και αναπλάθει τον χώρο του εύκολα και οικονομικά. Παράλληλα, η επαφή με τεχνίτες και επαγγελματίες του χώρου αλλά και ο εξειδικευμένος χαρακτήρας της διοργάνωσης, μπορούν να μας προσφέρουν εξαιρετικές ιδέες και σίγουρες λύσεις για ένα σπίτι ακόμα πιο λειτουργικό και άνετο.

Για μία ακόμα φορά, η Φθινοπωρινή Κατοικία 2018 φέρνει κοντά μας όλα αυτά που χρειαζόμαστε για να αναβαθμίσουμε τον χώρο μας και να ανανεώσουμε την διάθεσή μας και την καθημερινότητά μας. Στην έκθεση θα βρείτε έπιπλα, όπως σαλόνια, κρεβατοκάμαρες, καναπέδες, τραπεζαρίες, συνθέσεις, καθώς επίσης είδη υγιεινής και εξοπλισμού μπάνιου, οικιακών συσκευών, εξοπλισμού και επίπλωσης κουζίνας, μαγειρικά σκεύη, φωτιστικά, είδη διακόσμησης, έργα τέχνης, ταπετσαρίες τοίχων, στρώματα, μαξιλάρια, κουρτίνες και λευκά είδη. Επιπλέον, η Φθινοπωρινή Κατοικία 2018 συγκεντρώνει στην πλούσια γκάμα της πόρτες ασφαλείας, αλουμίνια, σίτες, ντουλάπια βεράντας, γκαραζόπορτες, κάγκελα, συστήματα ασφαλείας, μονώσεις, ηλιακούς θερμοσίφωνες, ψησταριές, BBQ και αρχιτεκτονική κήπων και φυτά.

Γι’ αυτό, λοιπόν, από τις 13 έως τις 21 Οκτωβρίου το Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό γίνεται ο πιο αγαπημένος μας προορισμός. Πρόκειται για έναν άμεσα προσβάσιμο χώρο με όλα τα μέσα, με απεριόριστες θέσεις parking, άνεση, ασφάλεια και λειτουργικότητα που υπόσχεται να γίνει το ιδανικό μέρος έμπνευσης και δημιουργίας για τον αγαπημένο μας χώρο, το σπίτι μας!

Για περισσότερες πληροφορίες:  katoikia.eu


ΕΚΘΕΣΗ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ
13-21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
ΣΑΒΒΑΤΟ-ΚΥΡΙΑΚΗ: 10:30 – 21:00
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ: 17:00 – 21:00


 


Σχολιάστε εδώ