Προσφορά ζωής από τον Ιαβέρη: Δίνει τον νεφρό του για να σωθεί ο γιος του

Προσφορά ζωής από τον Ιαβέρη: Δίνει τον νεφρό του για να σωθεί ο γιος του

-Συγκλονίζει η ιστορία του θρυλικού οδηγού αγώνων, που είδε το παιδί του τρεις φορές να κινδυνεύει να χάσει την ζωή του!

Έμαθαν μια ζωή να αγωνίζονται στις πίστες, όμως αυτή τη φορά ο θρυλικός Ιαβέρης, και ο γιος του Ιαβέρης jr, θα δώσουν τον δυσκολότερο αγώνα τους με έπαθλο την ίδια τη ζωή!

Ο Τάσος Μαρκουίζος, όπως είναι το όνομα του Ιαβέρη, και ο γιος του Κωνσταντίνος, που είναι συνεχιστής του στον χώρο του αυτοκινήτου, θα μπουν μαζί στη δύσβατη “πίστα” της μεταμόσχευσης, με τον πατέρα να προσφέρει τον ένα νεφρό του για να χαρίσει στο παιδί του μια ποιοτική ζωή.

Ήταν Ιανουάριος του 2014, όταν ο Κωνσταντίνος κατέληξε ύστερα από αδιαθεσία στο νοσοκομείο, όπου άκουσε έκπληκτους τους γιατρούς να ανακοινώνουν ότι είναι νεφροπαθής τελικού σταδίου! Από τότε, όπως γράφει η Espresso, άρχισε μια δύσκολη “ανάβαση”, χωρίς τερματισμό, με συνεχείς αιμοκαθάρσεις.

O υιός Μαρκουίζος παραμένει δυνατός, παρ’ όλο που κινδύνεψε τρεις φορές η ζωή του, και περιμένει σύντομα την επέμβαση για να πάρει το νεφρό του πατέρα του, ο οποίος είναι συμβατός δότης. Ο θρύλος των ράλι είναι αποφασισμένος να απαλλάξει το παιδί του από τη διαδικασία της αιμοκάθαρσης και να συνεχίσουν μαζί την κοινή διαδρομή στον χώρο του αυτοκινήτου. Εθισμένοι στις νίκες και οι δύο, είναι σίγουρο ότι θα μοιραστούν ξανά το βάθρο του νικητή!

Πηγη+φωτο: www.ant1news.gr


Σχολιάστε εδώ