Sailing Marathon – 3 Νοεμβρίου

Sailing Marathon – 3 Νοεμβρίου

Αναβάλλεται λόγω κακοκαιρίας για τις 3 Νοεμβρίου το Sailing Marathon

Οι καιρικές συνθήκες ανάγκασαν την Οργανωτική Επιτροπή του «Sailing Marathon» να αναβάλει για τις 3 Νοεμβρίου τη διοργάνωση – γιορτή της ιστιοπλοΐας.  Έτσι, ο «2ος Ιστιοπλοϊκός Μαραθώνιος» θα διεξαχθεί στις 3 Νοεμβρίου.


Η διοργάνωση θα αρχίσει αύριο (28/9) και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (30/9) με τα προπονητικά camp, ενώ το «Sailing Marathon» θα πραγματοποιηθεί στις 29 Σεπτεμβρίου (προγραμματισμένη ώρα εκκίνησης σκαφών 10.30). Διοργανωτής όμιλος είναι ο ιστορικός Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος και οι ιστιοπλοϊκές κούρσες θα διεξαχθούν στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του Μικρολίμανου. Οι δηλώσεις συμμετοχών θα ολοκληρωθούν το πρωί του Σαββάτου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, ωκεανός, υπαίθριες δραστηριότητες, νερό και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: ωκεανός, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες, νερό και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: ωκεανός, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και νερό

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, ωκεανός, υπαίθριες δραστηριότητες, νερό και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: ωκεανός, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες, νερό και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: ωκεανός, υπαίθριες δραστηριότητες και νερό

Η γραμμή εκκίνησης θα στηθεί στον θαλάσσιο χώρο που βρίσκεται μπροστά από το νησάκι Κουμουνδούρου. Σε αυτή τη γραμμή θα βρεθούν σκάφη από 22 κατηγορίες dinghy και ιστιοπλόοι από 8 έως 80+ ετών. «Πρόκειται για ένα ιστιοπλοϊκό φεστιβάλ, μία γιορτή του αθλήματος μας. Θα αγωνιστούν ιστιοπλόοι όλων των ηλικιών. Σε αυτή τη διοργάνωση θα τρέξουν μαζί και αθλητές και σκάφη Παραολυμπιακών αγώνων, κάτι που, ουσιαστικά, γίνεται πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Φωτο: Sailing Marathon


Σχολιάστε εδώ