Η Μήλος πάει… Αυστραλία (εικόνες)

Η Μήλος πάει… Αυστραλία (εικόνες)

Με εκπληκτικές φωτογραφίες και κείμενα που υμνούν τη Μήλο, το νησί της Αφροδίτης , γνωρίζει αυτό το διάστημα μεγάλη διαδικτυακή δημοσιότητα στην Αυστραλία.
Αφορμή αποτέλεσε το επιτυχημένο ταξίδι της δημοσιογράφου Πωλίνας Παρασκευοπούλου  που οργανώθηκε πρόσφατα από το Δήμο Μήλου και την εταιρία συμβούλων του.

Παρατίθενται τα δημοσιεύματα στην ελληνική και αγγλική γλώσσα:

1. Το κείμενο όπως δημοσιεύτηκε στο blog  της δημοσιογράφου  La Vie En Blog

https://lavienblog.com/2018/09/10/island-hopping-milos/

2. Το αγγλικό κείμενο όπως δημοσιεύτηκε στο site της Αυστραλίας Greek City Times

https://greekcitytimes.com/2018/08/22/exploring-the-magical-cycladic-isl…

Χαρακτηριστική φωτογραφία https://www.instagram.com/p/BkX4UhdHNiL/?taken-by=lavienblog που αναδημοσιεύτηκε σε πάνω από 60 λογαριασμούς.

Ενδεικτικά αναφέρονται οι  @map_of_europe (456k), @amazing.destination (755k), @best_earthscapes (211k), greecelover_gr (85k), @wu_greece (176k), @sheisnotlost (266k), @best_wordplaces (143k), @feelgreece (84k), @perfect_greece (148k), @ilovegreece (117k), @best.europe.photos (151k), @girlsthatwander (102k) και @welovegreece_ (129k.

«Με δεδομένη τη δημοφιλία των Κυκλάδων στην Αυστραλιανή αγορά, η μεγάλη δημοσιότητα της Μήλου αποκτά μεγάλη σημασία για την τουριστική της ανάδειξη και μάλιστα με αυτό τον γλαφυρό και καλλιτεχνικό ως προς τη φωτογράφιση τρόπο», δήλωσε ο Δήμαρχος του νησιού κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης.

Στο μεταξύ, στη Μήλο θα βρίσκεται τις επόμενες μέρες το τηλεοπτικό συνεργείο για τα γυρίσματα  του ταξιδιωτικού ντοκυμαντέρ “My Greek Odyssey” από την Αυστραλία , στο πλαίσιο  του δεύτερου κύκλου της σειράς, το οποίο  θα προβληθεί σε τηλεοπτικά δίκτυα του εξωτερικού αλλά και στην Ελλάδα.


Σχολιάστε εδώ