Κ. Σκρέκας: Ο Γ. Σταθάκης να δώσει απαντήσεις στη Βουλή για τις Σκουριές

Κ. Σκρέκας: Ο Γ. Σταθάκης να δώσει απαντήσεις στη Βουλή για τις Σκουριές

Για ανεπάρκεια της κυβέρνησης κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Σκρέκας, με αφορμή επίκαιρη ερώτηση για το θέμα που έχει προκύψει στις Σκουριές Χαλκιδικής.

Ταυτόχρονα ζήτησε από τον Γιώργο Σταθάκη, να απαντήσει στη Βουλή για ποιο λόγο δεν έχουν εκδοθεί ακόμη οι σχετικές άδειες.

Αναλυτικά, ο κ. Σκρέκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Την ώρα που η Ελλάδα διψάει για επενδύσεις και οι άνεργοι ζητούν αξιοπρεπώς αμειβόμενες θέσεις εργασίας, η ανεπάρκεια της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα κινδυνεύει να στείλει έναν ιλιγγιώδη λογαριασμό 750 εκατ. ευρώ στους βάναυσα φορολογούμενους Έλληνες.

Καλούμε τον αρμόδιο Υπουργό  Ενέργειας και Περιβάλλοντος, κ. Γιώργο Σταθάκη, να έρθει στη Βουλή και να απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα:

  • Σε ποιες ενέργειες έχει προβεί προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο το Ελληνικό Δημόσιο να πληρώσει 750 εκατ. ευρώ στον επενδυτή;  
  • Για ποιο λόγο δεν έχουν εκδοθεί ακόμη οι σχετικές άδειες με αποτέλεσμα να απειλείται το Ελληνικό Δημόσιο με αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ;».

Σχετικό άρθρο
  


Σχολιάστε εδώ